onsdag 13. august 2008Jeg har i sommer med stor iver fulgt med i håndarbeidsbloggene. Det er utrolig hvor mye fint som blir laget og hvor fort det går unna.
Derfor fant jeg ut at jeg skulle prøve å blogge litt selv. Kanskje jeg da blir ferdig med noen av de utallige prosjektene jeg har på gang.
Det som satte meg igang med strikking på pinner etter mange år med strikkemaskin, var at jeg i fjor fikk et nytt barnebarn. En alldeles bedårende liten prinsesse og da måtte det håndstrikkede ullplagg til. Jeg er så heldig at jeg har to barnebarn fra før, men de er nå tenåringer og har sine egne meninger om hva de vil ha. Hittil har ikke det vært hjemmestrikkede plagg.
I tillegg har jeg to nydelig katter samt en hittekatt som jeg tok til meg rundt påsketider. Han var veldig syk og kunne da nesten ikke gå, men etter noen runder hos dyrlegen er han nå en praktfull katt i sin beste alder.

3 kommentarer:

linda sa...

Så gøy at du har begynt å blogge!Du har jo alltid så mange flotte prosjekter på gang. Gleder meg til å følge med på det du legger ut etterhvert. Vi setter stor pris på din produktivitet her i heimen. Gleder meg til å se dressen til Marion, ferdig. Den du strikket til henne i vinter, ble jammen velbrukt:)
Ha en fin kveld!

Bente sa...

Enig med Linda. Så gøy at du blogger! Nå skal du se at produktiviteten din når uante høyder!

Anonym sa...

heisann!
så fin blogg du har fått deg! Marion er jo bare så søt :) håper dere alle har en super ferie! kos dere masse! store klemmer fra Guro og fam