onsdag 11. mars 2009

Lekker jakke i fletter


Nå har jeg funnet et nytt engelsk mønster, også denne gang fra Vogue. Jeg har gått og sett på denne jakken lenge, men den har sett forferdelig innviklet ut.

Så, i kveld fant jeg ut at jeg fikke prøve, og har nå strikket en prøvelapp og det ser ut til å gå greit. Problemet blir vel ermene og kragen. Men det får jeg løse når jeg kommer så langt.

I morgen blir det vel en ny tur til garnbutikken for å finne garn. Kommer også denne gang
til å strikke i Alpakka fra DSA. Må prøve å finne en lys farge nå, slik at jeg ser flettingen når jeg strikker.


Det skal strikkes et x-antall slike lapper og cluet blir vel å få strikket de på riktig plass.


Trengte et nytt strikketøy nå med litt vanskelighetsgrad. De andre jeg holder på med begynner å bli litt kjedelige, men det går da fremover både med Pusa'n og barnekjolen, så de blir nok ferdige en eller annen gang om ikke så altfor lenge. Dessuten har jeg også en enkel barnejakke på pinnene, så nå begynner det å hope seg opp.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så spennende den jakken høres ut, gleder meg til å følge med :-)
Lader du opp til mekkekamp, siden du har så mye på pinnene, hehe
jeg har meldt meg på, men har jo aldri hatt ufo`er, så nå starter jeg stort sett bare på ting ;-) Ingenting skal/må jo være ferdig før neste månde.

KATTEMORS KOSEKROK sa...

Tusne takk for hyggelig komentar på bloggen min. Men må jo si at den genseren pusa som Ellinor Flor har strikket var lekker. Den passser jo godt til meg som har 7 puser i huset og er en stor katteelsker. Hvet du om det mønsteret er å få tak i og eventuelt hvor?
Den fikk jeg lyst til å strikke. Likte også veldig godt den lilla prøvelappen på din nye jakke.

Bente sa...

Wow, det høres ut som du har spennende prosjekter på gang! Så gøy!