søndag 24. mai 2009

Kåpe til Linda

Endelig blir det kåpe til Linda. Hadde egentlig tenkt å strikke Closed bud lace coat, men har lagt den på is inntil videre.
Denne strikkes i PT3 så det går rimelig fort. Det er første gang jeg strikker i PT3 så jeg synes det virker litt grovt. Håper det blir mykere etter vask. Har strikket mye i PT kamgarn og det ble ihvertfall veldig mykt og godt.Må også vise frem noen hagebilder. Fiolene vokser overalt og jeg har ikke hjerte til å luke de vekk. Synes de er så sarte og nydelige. Egentlig så har jeg veldig problem med å luke vekk "ugressblomster". Mange av de er jo veldig pene, men de tar jo helt overhånd til slutt.
Dette er en slags Rhododrendon. Det er første gang den blomster og den er så vakker. Bittesmå blomster tett i tett.Ønsker alle blogglesere en fin søndag og en flott uke.

Neste helg skal jeg til Glasgow og da blir det forhåpentligvis garnshopping. Jeg har ganske mange prosjekter jeg har lyst til å strikke som jeg har funnet på Ravelry og det hadde vært flott å finne originalgarnet.

4 kommentarer:

Hanne sa...

Jeg liker sånne blomster som tar overhånd. Det er i hvert fall farger og tegn på liv... Jeg er ikke verdens mest ivrige hagemenneske (snarere tvert om!), men vil gjerne ha noe pent å se på...
Pludrehanneklem

Vibbedille sa...

Den kåpa blir lekker! Skjønn farge! Min Close buddy ligger og litt på vent....sååå mye kjekt å strikke og eg er i sokkemodus om dagen!!

Koos deg og ha en herlig søndag!

Klem Vibbedille :)

Strikkebesta sa...

Som du strikkar! Eg trur eg må til på litt flettestrikk snart eg også, kåpa ser ut til å bli kjempefin! God tur til Glasgow:)

Brit Strikkenerd sa...

Har som deg problem med å luke vort noen av de såkalte ugrassblomsterene. Jeg prøver å la natt og dagen få stå.
Heldige deg som skal en tur til Glasgow. Spennende med garnhandling i andre land:)
Takker også for at du tok en titt innom bloggen min:)
Ha en fortsatt god dag:)