onsdag 1. juli 2009

Nytt garnkjøp - ren luksus

I dag kom den en liten garnpakke til meg i posten. Fra Det Mjuke.

Oppdaget dette firmaet i forbindelse med annonsen til Mauds garnfestival og da måtte jeg selvfølgelig prøve det. Først kjøpte jeg et nøste silke, men det var så tynt at jeg må nok strikke i dobbelt garn. Har tenkt å bruke det til en topp jeg holder på med. Derfor måtte jeg ha et nøste til og bestilte da samtidig et nøste cashmere og to nøster blanding av merino og silke for å prøve de ut.

Silke og cashmere-garnet er dyrt, men litt må en jo unne seg av og til. Det er så utrolig mykt og godt. Merinogarnet ser også veldig spennende ut og det tror jeg faktisk kan passe til den boleroen jeg holder på med, men som jeg ikke har funnet riktig garn til.

garn 002

Det er superrask levering fra Det Mjuke og veldig hyggelig respons på email. Tror nok det blir mye garnkjøp derifra. Mange flotte farger har de også + en hel haug med annet garn.

6 kommentarer:

Rapunsel sa...

Det silkegarnet så bare superdeilig ut!
Gleder meg til å se hvordan toppen du driver med blir.

Hunnipunni sa...

Alltid kjekt å prøve nytt garn !! Det så veldig lekkert ut dette garnet. Kanskje jeg må shoppe der en gang......
Ha en strålende dag i morgen !

AnitaK sa...

Så deilig det garnet der ser ut... fristet, ja :)

sipusa sa...

Ja til å unne seg luksus! Det er jo bare helt vidunderlig å sitte der med sine strikkepinner begravet i silke og kasjmir! Klart, jeg liker ull også, veldig godt faktisk, men litt variasjon må til!

Kos deg med garnfangsten:-D

Anonym sa...

Hei.Det garnet så virkelig deilig ut.Til meg går det mest på hekling i Sommervarmen.Ha en riktig fin Sommerhelg.Bodil

Bente sa...

Jeg har strikket to par pulsvarmere i det cashmere-garnet, og det er helt nydelig. Det er så mykt og lett at du nesten ikke kjenner at du tar på det engang... Heldige du!