tirsdag 11. mai 2010

Fionas top, plagg nr. 17

Jeg måtte strikke en Fiona til. Min lille prinsesse likte den veldig godt. Denne gang har jeg strikket i Safran og til å være bomull var det et veldig godt og mykt garn. Det gikk med 200 gr. garn. Fargen er mer lysgrønn enn blå. Kameraet mitt her blitt helt umulig når det gjelder farger. Når jeg får bonus skal jeg kjøpe meg et nytt og da skal jeg ta med noen meiser til butikken slik at jeg er sikker på å få et som klarer farger.Jeg må også få vise dere et bilde av den lille snuppa mi med bunaden sin. Den har jeg vist før og den er strikket av min svigerdatter.


Er hun ikke fin.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Nydelige kjoler og nydelig kjole, ha en fortsatt koselig maikveld :)

Hannes hage sa...

For en bedårende prinsesse, og for en nydelig topp.

Linda sa...

Yes! Tusen takk! Det er nemlig ikke bare den lille prinsessen som liker den toppen nemlig,- mamman liker den også;) Den er super fin!!! Du kan strikke den i alle slags farger og garn for min del. Thi, hi....
Ja, nå er montringen ferdig og armenen på plass. I kveld skal jeg lære meg å hekle(ha,ha), så får vi se hvor dette bærer. Ønsk meg lykke til;)
Ha en fin kveld.

Tani sa...

Hun er kjempeflott!!! Jeg likte den toppen din utrolig godt!! Fin farge også... Du er så flink!! Ønsker deg en forsatt fin mai-uke!

Smarie sa...

Kjempeflott Fiona du har strikket ;o) Og flott jente i flott bunad.

Strikkebesta sa...

Nydeleg Fiona - igjen! Og skjønn jente klar til å feire nasjonaldag:)
Har eg forresten kommentert jakka frå forrige innlegg? Eg er stadig innom berre for å sjå .... eit skikkeleg kunstverk! Og flott dame inni jakka også:) Ei slik skulle eg gjerne ha eigt,jakke, altså, men er usikker på om tolmodet hadde halde lenge nok til gjere henne ferdig.. Du er FLINK!