onsdag 16. juni 2010

Problemdager

Hele forrige uke og denne uka her har jeg ikke fått til noen ting. Har strikket og rekt opp igjen gang på gang, så nå skjønte jeg ingenting av hva som skjedde med meg.
Jeg holder på med et sjal og fikk det ikke til. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har rekt opp igjen (heldigvis har jeg brukt sikkerhetstråd) og siste gang jeg rakk opp hadde jeg faktisk tenkt å hive hele greia. Videre har jeg begynt på en jakke i VM-alongen og det samme skjedde der. Jeg får det ikke til, enda mønsteret er enkelt. Til slutt fikk jeg da til jakka og kom et stykke oppover og så viser det seg at garnet jeg valgte blir altfor løst. Trodde det skulle gå med pinne 7, men neida. Så den er iallfall skrotet.

I dag sluttet jeg tidlig på jobben og skal nå ta meg fri til over helga. På vei hjem fant jeg ut at jeg ville ta en tur til MorGrethe og takk og lov for at jeg gjorde det. Det er noe rart dette med å komme inn i en god garnbutikk, roen faller liksom over meg. Hun har en veldig koselig butikk med en deilig sofakrok og der satte jeg meg og bladde gjennom diverse mønsterblad. Selvfølgelig falt jeg for ei Drops jakke og garn fant jeg jammen også. Fargen er mye mer orange enn hva bildet viser.

  garn 002
Vel hjemme igjen fant jeg ut at jeg ville prøve sjalet nok en gang og nå gikk det som en lek. Alt stemte plutselig og nå er jeg snart ferdig med. Det hjelper nok  å ta en tur innom garnbutikken og få ro i sinnet. Fargen er lys lilla, men jeg sliter med å ta bilde av den fargen jeg likesom alle andre og selvfølgelig er det en meis.

garn 007
Ha forsatt deilige sommerdager.

garn 009 garn 012

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Kjempe kjekt att du får til sjalet.Nydelig blir det.Skal bli kjekt å se det ferdig.Nydelig farge på garnet du har kjøpt deg og nydelige bilder.Lite med sommer sol og varme hær på Nordvestlandet men håper det kommer snart.Ha en riktig fin Onsdagskveld.Klem fra Bodil.

Karius sa...

Så bra at d endte godt!
Nydli jakke, sjal, garn å blomster.
Ha goe fine sommerdaga:-)

Silje sa...

For en herlig blogg du har. Virkelig til å bli glad av. Kos deg med strikking og nytt garn og det hele.

sipusa sa...

Fin liten historie.
Enig i at en koselig garnbutikk er lise for sliten strikkerske! Nydelig garn fikk du deg også. Supert at du får til sjalet ditt:-D

[morgrethe] sa...

Så flott at det løsnet for deg. Ble jo litt bekymret;)
Lykke til med fridagene og strikkeriene, og nyt solen!

Og ikke minst, tusen takk for de koselige ordene. Hyggelige kunder gjør meg så glad. :))))

(morgrethe)

Anita Tørmoen sa...

Alt ordner seg til slutt. Forstår godt den følelsen du snakker om - garnbutikkfølelsen. Ingenting er som den :)

Strikkebesta sa...

Kjære deg, det er nesten til litt trøyst at du også "køyre deg fast" i strikkeoppskriftene av og til:)
Men du har så mykje strikkeerfaring at du løyser alle floker når du berre får hente deg inn att!