mandag 19. juli 2010

Feriestrikk

Selv om jeg har ferie så må det jo strikkes litt, ikke sant. Jeg har begynt på et par vanter som strikkes fra fingrene og opp. Det var en veldig smart måte å gjøre det på. Litt plunder ble det når jeg skulle samle fingrene, men ikke verre enn at det gikk greit. Vantene heter Opera Gloves.

Dette er mine første vanter og de skal gå helt opp til albuen. Tenkte de ville bli lekre til Still Lighten min.

Så er jeg snart ferdig med body'n til mitt eldste barnebarn. Jeg måtte legge min egen på hylla så lenge, for hun ønsket seg den så veldig. Den er fra boka "A stich in time" og er nydelig. Det er forresten hele boka.


Jeg har også strikket litt på jakka mi og har nå 372 m på pinnen og skal begynne med mønsterdelen. Gruer meg til det for å strikke mønster frem og tilbake over så mange masker kommer til å ta tid, selv om jeg har lært meg å strikke med forsiden vendt frem. Det er vel ingen annen råd enn at jeg får kaste meg ut i det.Håper mine bloggvenner har en flott sommer og koser seg med varme og sommerstrikk. God sommer videre.

13 kommentarer:

Linda sa...

For ein fin farge på jakka di. Ventar spent på å sjå den ferdig.

Elins Strikkeri sa...

Åååå så masse fint du lager!! Lekre hansker! Lurer på om eg skal lage meg ein still light tunika, men er redd det er så veldig masse arbeid på den.... Ha ein fin dag:))

Sisselshverdag sa...

Det var jammen mye flott på pinnene :D Godt å se at det er flere enn meg som driver på med flere ting på en gang ;D

Ha en super mandag :D

Anita Tørmoen sa...

Kan tenke meg de vantene blir nydelige. Blir spennende og se jakka ferdig også:)

mayeliz sa...

Som vanlig trylles det frem masse flott hos deg :-)
Likte godt fargene både på jakka og hanskene, er blitt litt hektet på den dype gule fargen ,-) Planlegger en ny Still Light i den fargen. Men blir ikke så mye strikking hos meg for tiden - har begge barnebarna på samme campingplass, så da blir det unektelig mest bestemortid på meg :-))) I natt skal vi på Sabeltann med Kummelure.
Ha en fortsatt flott sommer

Vibbedille sa...

Du imponerer meg STADIG med store lekre plagg, denne gang var det også noe smått, men dog like lekkert!! Eg har såååå lyst på et par hansker i WM,må sikkert krype til korset i løpet av høsten ja....hmmmmm *tenker*

Når du skrev du skulle ha lange hansker til STILL LIGHT måtte eg scrolle litt, du har strikket den med korte ermer du, det var jammen ikkje dumt....hmmmm men spør som eg ikkje går for lange...tror eg....ble litt i tvil nå hehe

Men anyway, tusen takk for koselig kommentar og lykke til i trekningen, kanskje eg finner på noe mer sprell i forhold til det,får se ;))

Kos deg og ha en herlige dag og ei flott uke!

Klem Vibbedille ;))

Hønehuset sa...

Så mye lekre strikkerier da! Vantene blir jo superstilige!!

Linda sa...

Så mange fine prosjekter du har på gang. Blir spennende å se de ferdige. Så stilige hansker! Ha en fin strikkekveld!

Karius sa...

Hær går d framover me mang lækre prosjekt!
Nydli jakke i flott farge, kjæmpefine hanska i nydli mønster, ja dæm e stili. Å den undis`n t ungdommen e jo så søt.
Ha goe strikkeglade daga:-)

Anonym sa...

Hei.Så mye fint.Du er kjempe flink.Håndarbeid må man ha fordi om det er Sommer helt klart.Nydelige farger.Nydelig blomst.Blomster hører Sommeren til.Ha en riktig fin Sommer videre.Masse klemmer fra Bodil.

Tani sa...

Hei...Så mye flott du har på pinnene i ferien,da..Jeg likte vantene veldig godt!Du er så rask og flink med pinnene at jeg bare må ta av meg hatten for det..Kos deg videre i sommervarmen. Selv er vi på hytta, og jeg holder innbitt på med Ufo`ene mine...Klem

Ruth sa...

Hei. Jeg datt innom her - via flere andre blogger og Hobyboden. Jeg er på bloggtur midt i natten.
Jeg ble sittende og lese for her var det virkelig mye morsomt og spennende både å lese og se. Den grå kjolen med jakke var utrolig flott.
Så fikk jeg øye på jakken du strikket og som ligger under innlegget søndag 2. mai. Det er noe av det lekreste jeg har sett på lenge og en sånn må jeg bare ha - det begriper man jo. Men nå har jeg sittet og bladd - på Vogue sitt nettsted, på Shiri Mor sitt og på Ravelry - og jeg finner rett og slett ikke mønsteret. Kunne du gi meg en pekepinn tror du? Vet du om noe sted det finnes? Hvis det finnes noe sted da. Det ser ut til å ha forsvunnet fra jordens overflate.

Og så legger jeg deg til i blogglisten min - for hit må jeg jo tilbake.

Hannes hage sa...

Nydelig jakke du lager, og flotte vanter.