mandag 5. juli 2010

Nye sokker

Endelig er jeg ferdig med et par sokker til til barnehagebarnebarnet mitt. Det tok ikke mer en ca. et halvt år å få de ferdig. Jeg har sagt det før og sier det igjen. JEG ER INGEN SOKKESTRIKKER.
Sokkene er strikket i garnet Opal og det ble jo veldig fint mønster på de da. Like ble de også. Lurer på hvordan sokk nr. 2 hadde blitt hvis jeg hadde strikket større sokker. Da tror jeg ikke mønsteret hadde blitt likt ? Tror det var ren flaks. Jeg bare klippet av tråden nr. sokk nr. 1 var ferdig og fortsatt deretter på nr. 2 uten å gjøre noe med garnet.

17 kommentarer:

Tove sin strikkeside sa...

Dette ble fine sokker. Du er så absolutt en sokkestrikker

Grethe sa...

Kjempe fine, du kan vel strikke sokker. Ønsker deg en trivelig uke :0)

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine sokker.Fine farger.Kjempe kjekt å ha i barnehagen.Kos deg masse med barnebarnet.Ha en riktig fin Sommerdag.Klem fra Bodil.

linda sa...

De ble jo kjempe fine! Nå kan høsten bare komme;) Når du først er så godt i gang, kan du bare fortsette altså:) Kan aldri få for mange hjemstrikka sokker.
Ha en varm og fin strikkedag videre!

Silje sa...

Kjempefine sokker. Så gøy at de ble tilfeldig like :D

Karius sa...

Kjæmpefine sokka t litjpia!
Arti at dæm vart likedan da:-)

strikkedilla sa...

Kjempefine sokker. Så riktig så fine og gode ut

strikkedilla sa...

Kjempefine sokker. Så riktig så fine og gode ut

Bente sa...

Så fine! Og så bra at de ble helt like!

spøt-oline sa...

6 måneder på 1 par sokker er sånn som jeg også hadde brukt, tror jeg :)
Sokkene ble fine, og artig at de var så like til tross for tilfeldigheter.

Still light tunikaen din er bare helt nydelig. Det er et skikkelig sommerlig gladbilde, og både antrekk og bakgrunn passer så godt sammen. Dessuten er det veldig lett å se hvor happy og fornøyd du er. Håper jeg blir like fornøyd med min. Ha en flott ferieuke, Wigdis:)

Tani sa...

Hei! Du, du er kjempeflink til å strikke sokker da..De ble veldig fine, og mønsteret masset helt flott! De blir nok gode å ha på bena til høsten...Ha en flott juliuke videre! Klem

Hanne sa...

Kjempefine sokker i utrolig behagelige farger! Heldige barnebarnet :)
Jeg har i grunnen bare strikket to par sokker i hele mitt liv... Et par turkise akryl-babysokker i håndarbeidstimene på skolen (under tvang, altså), og et par rosa superlodne nattsokker til min frosne søster. Og jeg syns et halvt års strikketid er helt naturlig til et slikt prosjekt. Vi snakker tross alt om å snakke to likedanne av noe.
Pludrehanneklem

Nitus sa...

Så fine sokker,likte godt fargene i dem også.
Ha en trivelig sommer

Petunia sa...

Takk for hyggelig kommentar inne hos meg:) Vet ikke om det er så kjekt å være pus her i dag da. Det højer ned og Todden har lyst på fisk, men jeg har glemt å kjøpe... Tenk det da! På en lørdag!
Synes sokkene du har strikket ble helt knall! Kjekt med sokker med litt mønster i og ikke bare bråt og fot i samme farge.
Er det hæler og fellinger og slikt du ikke liker? Jeg har et sokkekurs/veiledning inne hos meg om du trenger hjelp:) Kan finne linken til deg.. Straks tilbake!

Petunia sa...

Her er linken:
Lær å strikke sokker med Petunia

Om du kan dette, så kjenner du kanskje noen som vil ha hjelp til å strikke og da kan du bare sende linken videre!

Ha en fin lørdag!

Tani sa...

Hei!! Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Jeg har trukket ut vinnerne nå, og du vant første premie, pulsvarmere. Fint om du kan få formidlet adressen din til meg, så jeg kan sende deg gaven! Ha en flott helg videre! Klem

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg