lørdag 3. juli 2010

Still light tunic - plaggpaaplagg nr, 19

Da er jeg ferdig med kjolen min. Den strikkes ovenfra og ned og det er kjempesmart, lett å prøve underveis for å få den tilpasset. Bortsett fra hvis en gjør som jeg da, for å prøve må maskene deles over på to pinner og jeg brukte to forskjellige størrelser, så kjolen er strikket litt på 2,5 og litt på pinne 3. Tror uansett ikke det gjør noe. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å strikke str.M, men fant ut at det ville bli for stort. Så jeg gikk for str. S, men da jeg var redd den ble for liten strikket jeg litt ekstra omg før jeg tok av under ermet. I tillegg gikk jeg i surr i økningene og har lagt ut litt histen og pisten. Uansett ble jeg veldig fornøyd med resultatet. Kjolen er strikket i et gammelt garn jeg hadde liggende fra den tid jeg strikket på maskin. Det er vel Hillesvåg, for det var der jeg kjøpte garnet mitt til maskina. Gikk med 320 gr så det er en veldig lett og deilig kjole i ren ull.
I tillegg fant jeg igjen en jakke i UFO-haugen min i fjor sommer. Jakken var ferdig og det manglet bare et par tråder å feste. Hvorfor den lå i UFO-haugen kan jeg ikke skjønne, det kan være at jeg syntes den var litt liten, klærne var jo litt større for 10 år siden. Jeg er iallfall fornøyd med den nå.

20 kommentarer:

mayeliz sa...

.) Gu, så tøft det settet ble :-)
Jeg blir mer og mer begeistret for den kjolemodellen jo fler jeg ser - og sammen med jakke ble den jo bare kanonflott :-))

Vibekes lille ullne sa...

Kjempefin kjole/tunika og veldig kledelig! :)

Nitus sa...

Dette ble et stilig sett som du kledde veldig godt.
Ha ei fin helg.

Hunnipunni sa...

Åååååååååååh så flott !!! Det var jo en perfekt kjole til deg !! Virkelig kledelig :) Og jakken så jo ut som den var strikket til , så snakk om kjempeflott !! Skikkelig snasent sett det der. Disse tror jeg du kommer til å bruke mye Wigdis. Heldige deg !!! Kos deg masse i sommer :)
Stor klem fra meg.

Moan sa...

Har du sett!? Stilige dama. Ble litt inspirert til å strikke Still light-tunikaen jeg også, når jeg ser hvor flott den blir. *sukk*
Ha en aldeles nydelig helg!

Shun sa...

Så fin både tunikaen og jakken ble! Finnes det et mønster til den jakken det går an å kjøpe?

wigdis sa...

Shun, denne jakken har jeg strikket på maskin og som alt jeg lagde på maskin så ble det aldri skrevet skikkelig mønster. Det ble litt sånn etter prøve og feile metoden. Det er derfor jeg ble litt lei strikkemaskinen for det gikk så veldig mye tid til tegning og oppmåling av mønster. Jeg synes nå det er raskere å strikke med pinner.

Fjellrosa sa...

Så fiiiiin du e :-D Go helge klemm

linda sa...

Åh, både kjolen og jakka var lekker! Du ble virkelig stilig! Også må jeg si at du har helt kongelige strømpebukser. Knall kule!!! Ha en fortsatt fin og varm sommerkveld.

Beate sa...

Så lekkert! Kjempe flott rett og slett!

Karius sa...

Nydli sætt,flott fotografering i hærlie omgivelsa!
Den jakka høre jo t kjolen..., skulla gjerne hatt mønster på den ja.
Kjæmpefin strømpebukse du har valgt t antrække ditt, ja helhet over alt!
Fortsatt god å fin sommerhælg:-)

Strikkebesta sa...

Lekker kjole og herleg jakke til, rett og slett eit tøft sett!

Unknown sa...

WOW!!! så stilig, satt som et skudd begge delene !!

Anonym sa...

Hei.Gratulerer så mye til vinneren av konkuransen din.Nydelig garn.Kjempe fin Tunikan.Nydelig modell.Virkelig kledde den deg.Ha en riktig fin Søndag.Håper du har det bra.Masse klemmer fra Bodil.

Silje sa...

Åååå den tunikaen er bare nydelig!! Beundrer dere so orker å strikke den da, det er nok litt av ett prosjekt.

Og så gøy å finne ferdig jakke helt sånn plutselig da. Du ble kjempefin i det settet, skikkelig stilig.

Ha en fin søndag :)

wims sa...

tunikaen ble helt rå. Og med den jakken ble den jo bare perfekt. Fortsatt kjempe forelsket i den sommerlige bakgrunnen din :O)

ane sa...

Såååå lekker! Strømpebuksa fall også i smak hos meg... Flinke deg! Ane

Anonym sa...

Hei så flott Københavnkjolen ble.Klem Tove Beate

Unknown sa...

Det ble kjempelekkert på deg, ikke noe problem når man har en liten nett kropp:) Ha en fortsatt deilig sommer :)

sipusa sa...

wow
måtte inn og titte etter den jakka iris snakka om, og sannelig der var den! Så flott den ble til still light tunikaen!! Helt absolutt ypperlig, var nok meningen at den skulle ligge i UFO-haugen for å vente på denne tunikaen!:-D