tirsdag 19. oktober 2010

Strikkeduppeditt må ha

På forrige strikkekafe hos MorGrethe hadde Elinne en magnetplate med seg. Disse hadde jeg bare lest om og aldri sett, og de er jo bare helt fantastiske. Selv om jeg ikke er noe spesielt avhengig av forskjellige strippeduppeditter så visste at en slik en  måtte jeg bare ha, og da var ikke veien lang til  å spørre Grethe om hun kunne ta inn slike i butikken sin.
Og hva skjer, selvfølgelig hadde hun de liggende. Den butikken har alt hva et hjerte kan lyste.

Denne er fra DSA og er superfin, i tillegg til linjalen har den to små magneter som holder mønsteret på plass. Med en klaff bak, så står den oppreist på bordet - så nå er det bort med alle mønster på fanget samt blyant og linjal og alle andre mulige og umulige løsninger.


6 kommentarer:

strikkefrua Elin sa...

Hei og takk for sist. Jeg har en litt annerledes duppeditt med magnet så jeg vil ha sånn jeg også. Men fikk beskjed av datteren at jeg ikke trengte kjøpe den nå. Så da er det vel kanskje bare og vente spent på julaften:)
Elinne

Anonym sa...

Hei.Så lurt.Enig er ikke så glad i alle slike duppetitter jeg heller.Men det dær var velldig lurt.Ønsker deg en riktig fin kreativ dag.Klem fra Bodil.

Frk.Badegakk sa...

Den var kjempelur!!! Jeg tenker at en sånn burde vottestrikkegale mamma fått til jul istedet for å tusje ned seg selv og alle rundt seg når hun strikker mønster. Hvor mye koster en sånn en egentlig? Er det frekt å spørre?

Anita Tørmoen sa...

Denne var jammen smart:)

safransax sa...

Så flott hals du har strikket, den blir sikkert god å ha i vinter;)
Magnetplatedubedings er allletiders å ha. Jeg angrer ikke på at jeg kjøpte min.
Hilsen Safransax

Renate sa...

Åj! Sånn har jeg også lyst på! Må prøve å komme meg på morgrethe flere ganger. Bare synd jeg jobber alle mandager omtrent.. Men kanskje jeg er heldig at det treffer neste gang ;) (Spør om pris jeg også, sånn som gakken :P)