fredag 12. november 2010

Strikketur til Oslo

9.november inviterte SnB i Oslo til strikkekafe på Santinos. Elinne og jeg tok toget inn og der møtte vi Renate, Mirrevirre og Wims. Vi måtte selvfølgelig innom de garnbutikkene som var i sentrum, før vi havnet på Stortorget Gjestgiveri hvor vi hadde lunsj. Det er vel ikke akkurat det de er vant til der, 5 damer som haler opp diverse strikk og garn og setter igang.
På ettermiddagen var det møte på Santinos og der ble det stinn brakke. Det var kjempekoselig og alltid like spennende å møte nye og se hvordan de passer til avataren sin.
Det ble også en innbringende tur for meg. På toget innover fikk jeg gave av Elinne som takk for noe brodergarn hun hadde fått. Et skikkelig spennende nøste garn, se bare.

Anita kom med en stor pose full av pakker. Jeg har meldt meg på adventsvenn inne på Uformelt og det ser ut til at Anita er min venn (hvis hun ikke har de med for en annen da). Nydelig innpakket og veldig fristende og begynne å åpne, men den første skal ikke åpnes før 1.advent. Gleder meg vilt.

Så dukket også Tani opp, en av mine gode bloggvenner, og jammen hadde ikke hun også med seg pakke. Av henne fikk jeg mønsterhefte og tre nøster med Alfa. Det skal bli spennende å prøve det, for det er helt nytt for meg og kjennes veldig godt ut. Det var også veldig koselig å treffe Tani i RL, hun var like blid og søt som jeg hadde tenkt meg. Hun har også hytte oppe ved Lillehammer, så neste gang hun skal oppover, skal hun ta kontakt slik at vi møtes. Husk på det nå Tani.Disse strikketreffene blir koseligere og koseligere etterhvert som jeg blir kjent med flere, så nå gleder jeg meg veldig til Bergenstreffet.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Så koselig da å treffe andre med samme inntresse og en bloggkjent.Koselig.Nydelig garn.Spennendes.Så mye fint i pakken fra Tani.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

ElisabethA sa...

Koselig med strikketreff. Den skikkelig spennende ut julekalenderen din. Ha en koselig fredag.

Bente sa...

Så gøy! Når du først kastet deg uti det, reiser du jo på treff både her og der skjønner jeg. :) Så mye fint garn du har fått, og så spennende med kalender!

Anita Tørmoen sa...

Det høres så koselig ut, og så fine gaver du har fått:)

Renate sa...

Det var veldig koselig å være på strikketreff sammen med deg :D Håper vi treffes på Morgrethe til uka :D

Karius sa...

Så kosli strikketur å spennende pakka du har fått!

Hunnipunni sa...

Så herlig !!!
Jeg gleder meg veldig til Bergenstreffet for da skal jeg også endelig få treffe deg !!! Det gleder jeg meg veldig til :)
Spennende med adventskalender ! Blir gøy å se hva du får :)
God klem fra meg