lørdag 5. mars 2011

Det går mot vår,

og da trenger man vanter. Disse var utrolig lettstrikket, strikket en vante på en kveld, og kan virkelig anbefales. Tykt garn og pinne 3,5 gjør susen. Her er oppskriften. Enkel og grei oppskrift. Garn Drops Classic alpakka, så nå har jeg redusert restelageret mitt med 2 nøster.Sa jeg det gikk mot vår!! Det skulle en egentlig ikke tro når en ser snømengden som ligger her, men i  dag drypper det av taket og solen skinner, så alt er bare herlig. Vi får håpe at våren ligger og godgjør seg under snøen.
Ha en flott helg alle bloggvenner.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Kjempe nydelige.Nydelig farge.Ja nå går det mot vår.Deilig.Vinteren kom tilbake til Frei nå men håper den drar sin vei snart igjen.Ønsker deg en riktig fin Lørdag og helg.Klem fra Bodil.

wims sa...

Herlige vanter. Håper det blir såpass vår snart at jeg kan bruke adventsgaven fra deg ute i det fri også. De blir brukt vær dag, men det er under andre votter og da syns de jo dessverre ikke. :O)

Mayeliz sa...

Ha ei flott helg du også :-)
Og de hanskene var kjemeflotte - så både varme og gode ut :-))

Anita Tørmoen sa...

Så flotte de er! Kunne faktisk tenkt meg vanter selv nå, i dag har vi også hatt tøvær, og det er deilig:)

Linda sa...

Flotte hanskar i fin lilla farge. Her er det ikkje vår i dag. Masse snø ute og eit skiftandes ver, med snø, vind og sol. Ha ein fin kveld.

Karius sa...

Fine mjuke fingervotta i fin farge me artie knappa!

Bente sa...

Så fine vanter! Nydelig farge.
Det har vært skikkelig påskestemning de siste dagene, men nå snør det jammen igjen. Grrr!

Anonym sa...

Flotte votter og for en koselig/inspirerende blogg:)

Laila sa...

Så nydelige vanter du har laget :-)

Tani sa...

Hei! For noen lekre vanter! Fargen var jo bare så fin! Håper du har det bra og nyter at dagene blir lengre og lysere...Jeg har siklet på de vantene jeg også, så det spørs om ikke det blir vanter på meg også etterhvert..Ha en flott uke.Klem

Mayeliz sa...

Nydelige hansker, og en lekker farge :-)