mandag 21. mars 2011

Strikketur til København

I helga var jeg på strikketur med danskebåten til København. Garnbutikkene var plottet inn på kartet, nå skulle jeg endelig også få oppleve disse og jeg gledet meg stort.
Vi var 6 stk. som reiste sammen og det var et skikkelig trivelig reisefølge. Det var strikking i høyt tempo og praten gikk tilsvarende.
Den første butikken vi besøkte var Sommerfuglen. Der hadde jeg lagt inn en bestilling på Rowan felted tweed garn til en jakke, og det er jeg glad for, for der var det litt småkaos. De hadde utrolig mye deilig garn, deilig og dyrt, så det ble med garnet til jakka.

 

Deretter var vi innom Bette Design hvor jeg kjøpte mønster på Livstykke og Geilsk bomull-ull garn. Det var en rolig og nydelig butikk og innehaveren var kjempekoselig. Den butikken anbefales absolutt.


Vi rakk også et par garnbutikker til, men der kjøpte jeg ingenting.

Jeg tror aldri jeg har vært så sliten i beina før, selv om jeg har trasket København på kryss og tvers tidligere. Det var godt å komme ombord i båten igjen og etter en deilig middag var livet atter godt å leve.

Jada, vi hadde tid til å spise også, selv om det kanskje ikke så sånn ut.

Tusen takk for en flott tur damer.

19 kommentarer:

Hege sa...

Hørtes ut som en fantastisk tur :)
Flott garn du hadde kjøpt med deg tilbake også :)

Hanne sa...

Det ser ut til at dere har hatt en vellykket tur :) Kjempe gøy med slike utflukter da :D herlig med garnshopping, klør litt i fingrene mine nå kjenner jeg :D

Sirkeline sa...

Så skikkelig koselig ut :))Måtte være en opplevelse :D

Nitus sa...

Ser ur til at du har hatt en trivelig tur med mye flott garnkjøp,da har du lov til å bli sliten.

Rigmor sa...

høres ut som en skikkelig koselig tur!!!!! Herlig med slike avbrekk i hverdagen! flott fangst du har fått med hjem også. ha en fin uke!

Anita Tørmoen sa...

Dette høres ut som en drømmetur. Mye fint garn du har funnet:)

Helle sa...

Hei Wigdis, Kom ved en tilfeldighet over bloggen din og koste meg veldig, for her var det mye fint.

Har selv ganske nylig vært på tur til København med et innlagt besøk på Sommerfuglen. - Litt dyrt, men du verden så mye flott og deilig garn.

Anonym sa...

Hei.Så koselig.Kjøpenhavn nydelig by.Så mye fint garn.Kjempe fint nydelige farger.Regner med det kommer mye fint ut av det.Skal bli kjekt å se hva som kommer ut av det.Ønsker deg en riktig fin ny uke.Klem fra Bodil.

Hunnipunni sa...

Det ser ut til at dere har hatt en kjempefin tur !!! Det var mye lekkert garn du hadde fått med deg hjem og jeg gleder meg til å se hva for jakke det er snakk om. Må jo bare bli fin med de fargene der !!
Ønske deg en kjempefin uke !!
Klem

Ruth sa...

Så herlig det høres ut - garntur sammen med gode venninner til København. Man må da vel bli snill av sånt?

Og takk for linken til hanskene under her. Jeg har greid å pådra meg litt hanskedille. ;)

Og du, kattegenseren var bare HERLIG.

Fru Keilegavlen sa...

Så koseleg! Ser ut til at de har hatt ein vellykka og kjekk tur.

Anonym sa...

Hei på deg...
takk for en herlig tur... kos var det... Her er det nå votte strikking ... så var det hvilket sjal jeg strikke av det berømte garnet mitt...

Ruth@ sa...

hei på deg...
ja herlig med en slik tur.
koste meg masse... nå prøver jeg å finne et sjal jeg skal strikke av det berømte garnet...
Kos deg masse med garnet ...

Mayeliz sa...

Så koselig. Det høres ut som om dere har hatt en flott tur :-)
Skulle ønske jeg kunne strikke mer enn jeg kan for tiden, sliter med en vond arm, så det blir ikke mange omgangene ad gangen her. Godt jeg kan sy, iallfall :-)
Ha en fin uke :-)

Fjellrosa sa...

Heldig du da, var meningen jeg og skulle dit nå i mars, men ble ikke noe av - men en vakker dag :))) Glder meg og se hva garnet blir til så ut som en hel massse deilig!!!

Anonym sa...

Takk for en veldig trivelig tur Wigdis. Jeg sitter her og klemmer på mitt garn også. Gleder meg til å begynne å strikke med det, men tunikaen jeg strikket på turen må bli ferdig først.
Masse hilsener fra Sonja

Sissel`s syglede sa...

Åhhh, så hyggelig tur du har hatt:-)) Slike turer er som balsam for sjela.

Bente sa...

Det hørtes gøy ut! Gleder meg til å se jakka du skal strikke.

Smarie sa...

Ser ut til at det var her en skulle ha vært med ;o) Ser ut til å at dere koser dere masse. Ligger en overraskelse til deg i min blogg ;o)