lørdag 7. mai 2011

Bergenstreffet

Vi hadde et fantastisk flott opphold i Bergen, all ære til Spøt-Oline som arrangerte dette. Bra hotell med den beste senga jeg noen gang har hatt på hotell, deilig mat (tre-retters middag både fredag og lørdag), kjempehyggelige strikkedamer og masse deilig garn. Tror ikke det kunne vært bedre.

Det var 8 av oss som tok toget fra Oslo og turen gikk som en lek. Hadde en liten avdeling i comforvogna med akkurat plass til 8 og med egen salong. 


Her sitter vi å venter på bussen til hotellet. Litt av en gjeng. Herlige damer alle sammen.


Lørdag var det tur på Hillesvåg med omvisning i fabrikken. Der fikk vi også deilig lunsj og for en fantastisk plass det var.


Tror nok eierne av Hillesvåg fikk litt hakeslepp når de så hvor mange 80 damer egentlig er.

Da vi kom tilbake til hotellet hadde Pinnsvin Design, Malsen og Mor samt et par til som jeg ikke husker navnet på, satt opp sine salgsboder og folk gikk bananas. Så mye deilig garn og farger.


Dette ble min fangst. Totalt 40 nøster. I tillegg noe Rowan garn som fikk bein å gå på når jeg kom hjem og som jeg ikke fikk tatt bilde av.

Nå håper vi vel alle som var på treffet at det blir et slikt et neste år også. TUSEN TAKK til Spøt-Oline for et supert og vel gjennomført treff. Bedre kunne det ikke ha vært.

9 kommentarer:

reSIRIkulert sa...

Virker som de har hatt ein flott og minneverdig tur ;) Og kven ville vel ikkje gått bananas i alt garnet...?! ;)

Inger sa...

Takk for sist og et kjempehyggelig treff! Gleder meg allerede til neste gang ;)

Har akkurat blogget litt fra treffet jeg også :)

Ha en fin helg!

Ruth sa...

Det høres virkelig ut som dere hat hatta en herlig tur. JEg ser mange som har skrevet om det i bloggene rundt omkring. Der skulle jeg gjerne ha vært med selv.

Håper du får en fin helg. Her greier ikke været bestemme seg om det skal være regnvær eller sol. Jeg håper sola vinner,

Smarie sa...

Høres ut som en kjempeherlig helg ;o) Skjønner godt at dere gikk banans i alt det deiiige garnet...my herlig du fikk med deg hjem ;o) Frister til å være med som deltager neste gang. Ha en flott helg!

Helle sa...

Høres ut som et spennende og hyggelig treff. Jeg har hatt lyst til å besøke Hillesvag siden jeg første gang hørte om produktene deres. - Hvem ville vel ikke gått bananas med så mye fint garn?

Frk.Badegakk sa...

Takk for sist! Så gøy å se flere bilder fra treffet! Ser du "fanget" meg og Renate midt i "sjenke seg "kaffi" øyeblikket"=P
Herlig tur! Gjentas med glede!

*klem*

Unknown sa...

Koselig at Bergen hadde mye å by på. Har lagt meg til som følger hos deg. Gøy å les noen nye blogger. :))

wims sa...

Takk for en herlig togtur over til Bergen. Det var kjempe hyggelig å treffe deg igjen. Håper vi sees i nær fremtid igjen også :O)

Jane sa...

Tusen takk for kjempefin tur! Både på toget og i Bergen. Veldig koselig å bli kjent med deg, godt å ha en "buddy" å gå ut med:) håper vi snart sees igjen :)

Klem