mandag 25. juli 2011

Sjalskløna går nye veier

Av en eller annen grunn  får jeg ikke til å strikke sjal, selv de enkleste blir helt feil. Så da jeg kom over dette mønsteret på et skjerf fant jeg ut at jeg ville prøve om jeg fikk det til. Det skulle da bli mitt aller siste forsøk på å få til noe i likheten med lace. Merkelig nok gikk det som en lek. Hadde ikke noe problemer i det hele tatt. Midtstykket ble strikket først og så skulle kanten rundt strikkes etterpå. Det var kjempeartig å strikke kanten og det gikk utrolig raskt også.
Mønsteret heter Celes av Jared Flood. Jeg strikket det i det herlige garnet Silkeull fra Nøstebarn, et helt perfekt garn for dette prosjektet. Brukte 102 gr på pinne 4. Garnet kjøpte jeg hos MorGrethe i Brumunddal.6 kommentarer:

Red Hobbitt sa...

Det ble jo kjempefint. Virkelig et smykke til penantrekket. Siden du definitivt ikke er en skjerfkløne, så er du nok ikke sjalkløne lenger

Helle sa...

Noen kløne er du så definitivt ikke. Helt imponert over det lekre sjalet!

Linda sa...

Kjempe fint, og noko kløna kan du ikkje vera:) Bli med på samstrikk av sjal på projo så kanskej du klarar det.

Karius sa...

Nydli skjærf i hærli garn strikka av "kløna", å bildan e flott i fine omgivelsa!
Klæmma:-)

Ruth sa...

Jeg ble nesten glad jeg nå - når jeg fikk høre at du ikke fikser sjal. ;) Du får til ALT og jeg blir litt sånn småmisunnelig. Og så ødelegger du det hele med å strikke akkurat det som jeg ikke fikser - rektangulære sjal. Nydelig ble det også. Vikrelig nydelig. Så nå kan jeg jo bare gå tilbake til småmisunnelsen min.

wims sa...

Ååååå, det ble kanonlekkert!! for en jobb du har gjort her. Og kløne tror jeg ingenting på. Lekkert,lekkert!