onsdag 9. november 2011

Den som leter, finner

Å begynne på et par votter når en egentlig er ganske sikker på at en har for lite garn, er vel å ta en sjanse. Vott nr 1 gikk greit og jeg hadde "masse" garn igjen, men når vott nr 2 begynte å nærme seg halvveis, skjønte jeg at her måtte jeg strikke fort, skulle garnet holde. Så viste det seg at uansett hvor fort jeg strikket og hvor høy pulsen ble, så fikk jeg for lite garn, ca 1 cm fra felling gikk jeg tom. Nå visste jeg at jeg ikke hadde mer i garnhylla mi for den har jeg akkurat ryddet, men det var noen kurver og poser jeg ikke hadde sjekket enda. Der var det heller ikke noe i den blåfargen, men i papirkorga fant jeg faktisk noe jeg hadde kastet fordi jeg ikke visste hva det var jeg strikket, og det var akkurat det garnet jeg lette etter. Da kom jeg også på at det jeg hadde kastet, var ermet på en genser jeg begynte på for et par år siden. Plutselig hadde jeg mer enn nok garn, genseren er nå en saga blott, men vottene ble ferdig.


Disse vottene er også strikket i tynn alpakka på pinne 2,5 og det gikk med 50 gr.

Jeg har også strikket et uglesjal til. Veslesnuppa må vel også ha noen ugler rundt halsen. Dette er også strikket i tynn alpakka fra DSA på pinne 3 og det gikk med 50 gr. To omganger før jeg begynte på uglene lagde jeg en omgang med w&t (forkortede rekker) med 15 m mellom hver snuing. Jeg gjorde dette fordi jeg ville ha lengden på sjalet, men ikke at de skulle bli så altfor bredt.


5 kommentarer:

Wenche/chawo sa...

Så flott du fikk nok garn til vottene,de ble kjempefine.Likte sjalet godt også.

Linda sa...

So bra at du fann nok garn i lageret/bosset :) Fine vottar.

Anonym sa...

Hei.Vottene kjempe fine kjekt at det ble nok garn til de.Sjalet nydelig nydelig bamse søt.Håper alt står bra til med deg.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Bente sa...

Haha, for en god historie! Synes jeg ser deg stresse for å finne nok garn til å avslutte siste vott.
Men de ble kjempefine! Og sjalet var helt nydelig. Jeg setter det opp på lista mi (som aldri blir kortere) og ser om jeg kan få strikket et slikt til lillesnupp en gang.
Ha en fin søndag!

CosiFanTutta sa...

Heei, takk for besøk på bloggen :-) Flaks med garnresten, hehe. Flotte votter og sjal. Jeg skal snart lære meg å strikke med to farger, selv :-)