tirsdag 18. oktober 2016

Babydress og litt restestrikk

Ja jeg holder fortsatt på med restegarnstrikk og har egentlig fått strikket opp masse smånøster. Målet er egentlig å sitte igjen med bare hele nøster, men dit kommer jeg vel aldri. For hvert prosjekt som blir ferdig så blir det som regel igjen en liten rest, men jeg har da iallfall fått litt omløp i lageret.

Nå har jeg strikket ferdig en heldress til oldebarnet. Den er strikket i Sandnes Alpakka/ull, faktisk et deilig garn, på pinne 3 og 6 nøster måtte brukes, dvs det 6.nøstet ble det tatt bare litt av så der ble det atter en rest. Mønsteret finnes i Sandnes hefte 1515.


Så var det restestrikken da. Her har jeg strikket en ullbukse i Smart og fikk brukt opp alle restene. Nå har jeg bare igjen et helt nøste med hvit Smart.


Og så har jeg strikket Barnehagevotter i Karisma. Jeg fant frem de små nøstene jeg hadde og var ikke sikker på om jeg hadde nok, men her har jeg nok igjen til sikkert 2 par til. Denne oppskriften kan virkelig anbefales, gratis er den ogs.  Vottene var morsomme å strikke og det gikk veldig kjapt. 50 gr veier de og jeg strikket i str 3-4 år.


6 kommentarer:

Ruths datter sa...

Den dressen er bare så nydelig. Deilige plagg for de små også. Jeg skal prøve meg på de vottene. Har masse restegarn som jeg prøver å bli kvitt. Har nok kjøpt for mye garn underveis.
klem

LisaM sa...

Skikkelig fin babydress! Også må jeg si du er veldig flink til å bruke restegarn om dagen! Det skulle nok jeg gjort også...;)

Blir spennende å se hva du strikker på nå Wigdis:)

Ønkser deg en fortsatt fin uke:)

Bundingen sa...

Alltid kjekt å komme i mål med prosjekter, og ekstra artig er det å få brukt opp noe restegarn. Både buksa og vottene vil nok komme godt med når det blir kaldere i været. Nydelig babydress! La gå at det ble litt garn til overs. Jeg synes ofte det er kjekt med rester så kan det bli ei lue eller noe annet tilbehør. Jeg er i gang med lue til en genser med traktorer.

God strikkekveld fra Ingunn

Bodil sa...

Så flott babydress, og så fine plagg av restar :)

Birgitte sa...

Det var en flott babydress! Ja alt dette restegarnet kan være plagsomt, så det er kjekt å finne prosjekter der det kan brukes :)

Ulla Lindström sa...

Jeg vil dele mitt vidunderlige vitnesbyrd om hvordan jeg fikk mannen min tilbake, jeg vil fortelle menneskene i verden at det er en virkelig stavebeslag online og er kraftig og ekte. Hans navn er Baba Wale Wiseman, han hjalp meg nylig for å gjenforene mitt forhold til mannen min som dumpet meg. Da jeg tok kontakt med Wiseman, kastet han en kjærlighetsspråk for meg, og mannen min som sa at han ikke har noe med meg å gjøre igjen, ringte meg og begynte å tigge meg. For alle som leser denne artikkelen og trenger hjelp, kan Wiseman også tilby alle typer hjelp som gjenforening av ekteskap og forhold, kur for alle typer sykdommer, rettssaker, svangerskapsform, vi er nå veldig glade for oss selv. Wiseman får ham til å innse hvor mye vi elsker og trenger hverandre. Denne mannen er for ekte og god. Han kan også hjelpe deg med å fikse det ødelagte forholdet ditt. Jeg hadde mannen min tilbake! Det var som et mirakel! Ingen ekteskapsrådgivning, og vi har det veldig bra i kjærlighetslivet. Ta kontakt med denne flotte mannen hvis du har noen problemer med en varig løsning
via e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348136951551
Viber: +2348136951551