lørdag 1. oktober 2016

Kanskje jeg skulle børste støv av bloggen min og prøve å blogge litt igjen nå da jeg har litt bedre tid. Lille Pepsi er nå blitt en stor gutt på snart 2,5 år og krever ikke like mye oppmerksomhet lenger, så nå har jeg fått strikket en del igjen og det har faktisk blitt en del siden sist jeg oppdaterte bloggen. Ikke alt er like spennende, men jeg har et par ting iallfall som jeg ble veldig fornøyd med. Tror jeg bare limer inn bilder og så skriver jeg litt under hvert bilde om mønster og garn.


Denne oppskriften fant jeg i Vogue knitting winter 2012/13 og den var så morsom å strikke at jeg holder på med en til, denne gang litt lengre og videre. Den er strikket  Wollmeise på pinne 3,5 og det gikk med 2 bunter garn. Fargen heter Q.E.D og jeg husker hvor misfornøyd jeg var med den da jeg fikk garnet, men den ble lekker strikket opp.

Jeg har også endelig fått strikket Loppa.

Den har jeg strikket til kona til min nevø, hun ønsket seg så veldig en slik jakke. Strikket i Rauma finull og selv om jeg ikke er så glad i det garnet, så må jeg si at resultatet blir veldig fint. Fargene er et av de forslagene som sto i mønsteret og de er så fine sammen at jeg faktisk driver og vurderer om jeg skal strikke meg en Loppe-kjole.

Det har også blitt et par kjoler til minstefrøkna og et sjal til min hundevenninne.
Strikket i Wollmeise og et veldig godt mønster. Designeren har faktisk mønster på mange fine kjoler.
Denne oppskriften fant min svigerdatter i et eller annet ukeblad, husker ikke hvilket. Strikket i Mirasol og Pure alpakka fra Pickles.

Sjalet Alexandra strikket i Sarah Tweed fra BC garn.

Dessuten har jeg fått ferdig et skjørt til meg selv. Det har vært et evighetsprosjekt for det var 3 stk. fletterapporter som måtte følges samtidig, så jeg ble litt lei etterhvert. Dette er strikket i Donegal Tweed fra Malsen & Mor, et impulskjøp jeg gjorde på et strikketreff for noen år tilbake og som har blitt liggende. Deilig å endelig finne bruk for det.


Utover dette så har det blitt litt babytøy til oldebarnet også. Både jakker og bukser samt Klompelompedressen som ble for liten innen jeg var ferdig med å strikke den. Den kom imidlertid til nytte for en annen baby, så bortkastet ble ikke strikkinga.

6 kommentarer:

Strikkern sa...

Her var det mye flott du har strikket. Veldig imponert over hvor pent det er strikket:-)

Siddis back home sa...

Oi, her var mye flott, så flittig du har vært! Happy Knitting!

LisaM sa...

Så mye fint du har strikket siden sist Wigdis! Jeg likte Loppa veldig godt, flotte farger sammen:)
Koselig med nytt innlegg på bloggen din! Håper det kommer flere om ikke lenge;)

Elisabeth sa...

Nydelige arbeider, og så koselig at du blogger igjen 😊

LivM sa...

Så fint at du blogger igjen. Utrolig mye lekkert. Den toppen var jo bare knall!

Barwitzki sa...

Så vakker å se deg Wigdis og lille Pepsi :-)) Fantastiske strikke arbeider.
Kjempeflott var topp og søt kjolen fra den lille jenten. Vi har veldig bra.
Ønker deg også. Klem fra Viola og B.