mandag 30. januar 2017

Nye kjoler m.m.

Da er det vel på tide med en liten oppdatering igjen, snart 2 mndr siden sist og det går jo ikke an. I jula fant jeg frem igjen en kjole jeg begynte på i septemer, den hadde jeg lagt tilside for jeg trodde ikke den ville bli brukbar, men så kom jeg på den smarte ideen at jeg kunne jo evt gi den bort. Dessverre for den jeg hadde tenkt å gi den til, så passet den meg perfekt etter vask :)

Dette er en oversized kjole og den er strikket i Shetlandsull fra BC garn på pinne 3, ikke rart det tok tid. Her kunne det med fordel ha vært brukt et litt mykere garn, men samtidig så holder jo ren ull seg veldig godt etter bruk og vil vel bli mykere og mykere. Dette var forresten et veldig bra skrevet mønster som var lett å følge.
Jeg har også strikket Tirilkjolen. Der må jeg si at jeg er ganske misfornøyd med mønsteret sånn generelt. Ermene er veldig trange og rundfellinga altfor spiss, slik at den kryper litt opp mot halsen når den er på. Her byttet jeg ut Sisu garnet med Arwetta, ellers så brukte jeg Børstet alpakka. Lagde kjolen litt kortere for jeg ønsket å bruke den som lang genser. Hadde jeg ikke gjort det så hadde jeg fått for lite garn også.
 Litt småstrikk har det også blitt, blant annet denne romperen fra Becharmed strikk. Hun lager så vakre mønster synes jeg.
Den er strikket i Drops Merino Ekstra fine og skulle egentlig vært i 3 farger, noe jeg syntes ville bli for tykt til en liten gutt, så jeg valgte å droppe den ene fargen.5 kommentarer:

Barwitzki sa...

Hei kjære Wigdis... bare super vakker :-)))
Jeg elsker den nye PAM kjole din. Deilig mønsteret og design.
Dette ser ut perfekt. Vakker er Shetlandsull.
Vakre Tirilkjolen varm og myk, den beste nå i vinteren.
Stilig er Flowerpower romper. Nydelige babyen bukser.
Ønsker deg god februar. Vi har mange snø og jeg nytter med ski.
Gleder meg. Stor klem fra Viola

LisaM sa...

Flotte plagg Wigdis! Jammen bra du beholdt den kjolen for den var jo bare lekker til deg;) Tirilkjolen ser også fin ut, men synd du ikke er helt fornøyd da.

Birgitte sa...

Så kjekt at kjolen ble passende! Den satt veldig fint på deg!

Anonym sa...

Så fin! Har du set at man også kan få BC garn hos nettbutikken hobbii.no - https://hobbii.no/garn/bc-garn-249. Godt nyttår!

Unknown sa...

I see your blog daily, it is crispy to study.
Your blog is very useful for me & i like so much...
Thanks for sharing the good information!
winwin agent