lørdag 7. februar 2009

Tunika med rund sal

Strikket tunika med rund sal i alpakka fra Sandnes. Mønsteret var veldig greit, men jeg likte ikke alpakkagarnet fra Sandnes. Synes det virket flatt og dødt i forhold til alpakkan fra DSA som på en måte lever mellom fingrene. Men det er jo greit å ha prøvd garnet. Kommer nok ikke til å strikke mer av det.
Thea ble iallfall glad for tunikaen og jeg kunne bare komme med mere strikk. Utrolig flott at strikk er blitt så moderne igjen for tenåringer.

Er også ferdig med en lue i Drops design nr. 108-35. Strikket i Karisma. Jeg lagde den litt mindre i pullen enn oppskriften var på. Det ble en tykk og god lue og jeg fikk brukt litt av restlageret mitt.Pulsvantene ble også endelig ferdige. Mønster Drops nr. 93-8 i tynn alpakka. Disse er også strikket av rester, men gjorde ikke store innhugget i garnlageret.

Jeg har også kommet et godt stykke igang med kjolen til Marion og Pusa på tur rusler også sin gang. Pusan koser jeg meg med innimellom det andre og den strikkes selvfølgelig i alpakka fra DSA.
I går mottok jeg boken av Nicky Epstein og der er det mye spennende. Jeg har også kjøpt et par Vogue knitting magasiner som jeg går å venter på, så nå blir det nok bare hoppe ut i det med engelske oppskrifter. Jeg må vel klare å lære det jeg også.

Ønsker alle en riktig god helg og håper at vi ikke snør bort. Det var forferdelig å kjøre bil i dag.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Hei på deg...
Herlig tunika dette ble...
ser ut som du har brukt pinnene flittig ....

Anonym sa...

Skal si du har strikket :-)
Den tunikaen så kjempegod ut, og alpakka er jo et varmt og godt garn - selv om du ikke var så fornøyd med akkurat denne alpakkaen ;-)
Ha ei superfin helg

Anonym sa...

Flott tunika, og så lenge mottakeren er fornøyd skal du også være det.
Lua var også fin.

Anonym sa...

Tunikaen er jo bare kjempe fin, og Thea er veldig fornøyd med en så produktiv bestemor;)
Tusen takk for luen og pulsvarmerene. Alt har allerede vært flittig brukt.
Ha en fin kreativ kveld.

Bente sa...

Gjør du noe annet enn å strikke? Har du snødd inne, kanskje? ;) Kjempefin tunika, og stilig lue også. Har kikket lenge på den selv!