mandag 23. februar 2009

Tunika


Nå har jeg kommet godt igang med min tunika etter engelsk oppskrift. Jeg byttet ut den rosa jeg først begynte på fordi den ble for liten, og strikker nå i en rødlilla farge pga av det var den eneste fargen garnbutikken jeg bruker hadde nok av og jeg ville starte på lørdag. Hadde nok egentlig foretrukket en annen farge, men er man ivrig, så er man ivrig. Strikker fortsatt i dobbelt alpakka fra DSA.

Det har stort sett gått greit å strikke etter engelsk oppskrift, men det skulle være en flettebord ytterst i hver side som jeg ikke skjønte et pip av. Ikke kunne jeg se av bildet heller hvordan den skulle være. Hadde helt glemt at tunikaen ligger som video på Vogue sine sider, det kom jeg på etter at jeg hadde strikket langt nedover. Gadd ikke å rekke opp pga det.

Jeg lagde istedet perlestrikk i hver side og det blir ok. Det var også noen andre uttrykk jeg ikke helt skjønte, men de hoppet jeg bare over og det ser ut til å gå bra. Lærer vel etterhvert.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Oi, så langt du har kommet på tunikaen! Den ser jo kjempe fin ut! Også alt annet du ha fått fedig da. Snakk om effektivitet. Alt er jo bare så flott.
Ha en fin kveld.

Mayeliz sa...

Syntes du er flink jeg :-))
Og denne tunikaen ser jo ut til å bli knallfin.. Fletter er gøy :~ (når man gjør det riktig, hehe)

Hønehuset sa...

Så masse flott du hadde på bloggen din! Og den nydelige vofsen da gitt! Jeg kommer tilbake hit, nå har jeg lagt deg på blogglisten min:-)

Bente sa...

Den ser superfin ut! Der ser du - bare man knekker engelskkoden går det stort sett som en drøm. Nå kan du leke på Ravelry! :)

Hage og Foto entusiast sa...

Oi for en stilig Tunika. Så flink du er til å strikke fletter. :) Driver selv og strikker etter engelsk mønster for tiden, og det er noen koder å knekke der av og til ja :) Lykke til med resten. Den blir nok kjempestilig.

Anonym sa...

hei strikkefantomet hvordan i all verden får du tid til all strikkingen alt blir jo kjempefint i dag skal jeg på Qi gong kurs så nå kan hende jeg blir meg selv igjen Ha en fin dag og så snakkes vi Tove Beate

Mottamo sa...

Hei Vigdis Dette er en prøve