lørdag 19. september 2009

Lørdag morgen

Å så koselig at du titter innom. I dag har jeg vært flink og pusset alle vinduer og tørket støv og nå føler jeg for en liten pause. Hva er vel da bedre enn å pludre litt foran PC’en. Jeg var tidlig opp og satte igang etter at jeg hadde drukket en kopp kaffe. Det er jo så fort gjort, bare en får startet. Nå skinner solen gjennom renpussede vinduer, deilig.

Jeg kan jo vise hva jeg har begynt å strikke på. Det er vel egentlig det du er interessert i, ikke mine nypussede vinduer. Jeg har begynt på en genser til mitt yngste barnebarn fra boken Norsk Strikkedesign. Der er det forresten mye fint. Marion er kjempeglad i katter (det er jeg også) og derfor var valget lett.

kattegenser 001

kattegenser 002

Det er forskjellig mønster foran og bak og det er deilig å strikke et lite plagg nå etter alle de store jeg har gjort.

Nei nå må jeg gå å gjøre meg ferdig med husarbeidet. Skal støvsuge og vaske gulv og bake sukkerbrød. Men når det er gjort, da er det helg og da skal jeg strikke.

Håper du får en flott helg og hvis du er en av de som venter på en kommentar fra meg så må jeg bare si at jeg sliter med en dårlig PC for tiden. Den lever sitt eget liv virker det som.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Hei wigdis.Så flink du er med husarbeid.Jeg å holder på nå har en del å ta igjen efter att vannet har vært bort i noen dager.Så fin en genser du holder på med.Så fine kattepuser på den.Skal bli kjekt å se den ferdig.Må nå bare forsette å så skal jeg slappe av i kveld med håndarbeid.Ha en riktig fin høsthelg vidre.Klem fra Bodil

Jane Birke Nielsen sa...

Jeg burde vist også gå i gang med husarbejdet istedet for at siffe her ved pc´en, men det er nu så hyggeligt ;-)
utrolig fin genser du er begyndt på, den blir flot.

Mona sa...

Flink med husarbeid du jo. Kommer du en tur hit og tar en sjau også? ;)
Genseren din blir kjempefin.

Ha en god helg. :)

Lenedyret sa...

Eg er imponert over vindusvask og ikkje minst det sinnsjuke mønsteret. Får litt feber berre eg ser på det prosjektet. Men etter å ha sett litt på ting du har laga så er det der småtteri :)

God helg :)

KRØLLEMIKKEL sa...

Denne genseren ser veldig morsom ut. Håper husarbeidet gikk fint. Det er deilig når det er gjort.

Helen sa...

Heisann - så innlegget om Pinwheel-jakka, og en sånn fikk jeg lyst på... strikker du slike på bestilling?
Ha en fin fin lørdagskveld

Judith sa...

Denne blir fin! Må visst lete fram den boka igjen!

Nikoline sa...

Hei på deg!
Du er jammen flink og flittig med strikkepinnane må eg sei! Jakka i innlegget under her var kjempeflott,og sååå fin gensar det skal bli til barnebarnet!
Den nye looken på bloggen din var fin og "rein" (og så kjekt å sjå at eg også har bidratt piielitt *kremt*)...det der med å fjerna ramma på headingen har ikkje eg fått med meg,må visst inn å "studera" litt på det...
Ang. støvelkattar skal eg sy opp til julemesse,men du sette meg på ideen om å legga dei ut for salg på bloggen også... så du får følgja med og sjå om dei dukkar opp på sidefeltet om ei stund..
Ha ein flott søndag i helgereint hus :0)

Annelive sa...

Denne ser ut til å ble kjempefin. Heldig er du som nå har rene vinduer:-)

Anonym sa...

Hei igjen.GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN....HIP HURRA HIP HURRA.Kom på det no...Så det var derfor att du bakte sukkerbrød.Kos deg videre med det som er igjen av dagen Hvis du er oppe ennu...Masse klemmer fra.Bodil

sissel sa...

He he , hører gjerne om din vindusvask for jeg gjorde det torsdag så da får jeg ikke dårlig samvittighet :) Herlig genser du strikker, skal bli moro å se den ferdig.
Ha ei flott uke, me bloggast :)

linda sa...

Den var jo kjempe tøff. Helt perfekt til Marion, som er like glad i katter som sin bestemor:) Den kommer helt sikkert til å bli en favoritt! Ha en flott høstmandag!

Tani sa...

Oj, det der blir en flott genser kan jeg tenke meg,også med puser på......Gleder meg til å se den ferdig!!!Ha en flott mandag videre!Klem

Hannes hage sa...

Kattegenser,det hadde vært noe for meg. Så flott mønster! I dag må jeg prøve å være like flink som deg, og ta en rundvask i huset. Ha en riktig fin dag.

Pia sa...

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min!
Ser ut til å bli en veldig fin genser!