mandag 7. september 2009

En gammel UFO-haug

Jeg har en “liten” UFO-haug fra den gang jeg strikket på maskin og bestemte meg for at i dag skulle den gjennomgås. Jeg visste egentlig ikke hva som var der, slike dårlige samvittigheter er lett å skyve tilside. Gjett om jeg ble overrasket. En del ting var det bare å feste tråder på og jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg ble så misfornøyd med plagget at det ikke ble gjort ferdig. Jeg lar bildene tale for seg.

maskinstrikk 002 maskinstrikk 010 maskinstrikk 003 maskinstrikk 011 maskinstrikk 007

maskinstrikk 009 maskinstrikk 014maskinstrikk 015maskinstrikk 016

De to nederste plaggene er ferdig. Shortsen er håndstrikket og til den har jeg også en topp. Toppen er brukt mye, men shortsen er ubrukt. Hvem orker å gå med strikket shorts !! Ikke jeg iallfall. (jeg fant også en strikket ullbukse/shorts, men den akter jeg ikke vise frem).

Jakken er noe av det første jeg strikket på maskin og den er heller ikke brukt. Kanskje jeg skulle begynne å bruke den nå.

Det ser ut til at jeg må ta frem igjen strikkemaskina og fullføre ihvertfall noen av disse tingene. Det er stort sett ermer som mangler. Den sort/hvit saken er strikket i 1-tråds garn og er utrolig tynn og delikat.

11 kommentarer:

Rapunsel sa...

Synes shortsen er så søt!!
Har forresten prøvd strikkemaskina mi i det siste. Du får ta en titt..

Hannes hage sa...

Guri meg, sååå mye lekkert! Ja, en kan virkelig undre hvordan dette har kunne blitt ufoer.

Frk. Chilli sa...

Syns og shortsen var supersøt:-) Og det var utrolig mange flotte ting du hadde i haugen din. Du må jo bare få ferdigstilt:-)

Anonym sa...

Hei.Jo dær var det jo veldig mye fint.Du får brette opp armene å gjøre ferdig å det tenker jeg att du gjør.Du er så flink.Ha en riktig fin Mandagskveld.Bodil

Tani sa...

Så mange spennende Ufo`er..Da er det bare å sette i gang..Det ligger en award og en utfordring til deg i bloggen min.Håper du vil ta den i mot.Ha en flott uke videre.Klem

Helen Brekke sa...

Den shortsen var jo klempeflott! Eg elska mønsteret!

Elisabeths kreative hjørne sa...

Så flink du er!! Både til å strikke og til å ta fatt på UFOer.
Og så er det jo så deilig å bli ferdig med noe, så man kan begynne på noe nytt :-)

Karius sa...

Utroli mang fine ufoa du har liggende. Plutseli så har du gjort dæm ferdi! Sånn e d bare med ting man utsætt vettu. Ha goe fine daga:-)

mayeliz sa...

Spennende haug dette da ;-)
Flotte ting som fortjener å levet et liv som ferdigstrikkede plagg :-))
Ha ei flott helg

Hunnipunni sa...

Her var det mye fint som fortjener å komme ut av UFO-haugen :) Shortsen var veldig søt, men tror ikke jeg hadde orket å gå i strikkeshorts jeg heller. Lykke til med å få alle de flotte plaggene ferdigstilt !

Unknown sa...

Hei! Synes den brune shortsen var så fin. Husker du hvor oppskriften er fra?
Mvh
Trude