mandag 31. august 2009

Tananger-treffet

Vel hjemme igjen etter en flott helg må jeg bare oppsummere litt. Det suser fremdeles i hodet mitt av all praten. Det var på en måte en sjokkartet opplevelse å sitte på Krabbeloftet og høre all kaklingen av 70 damer fra hele landet i alle mulige slags dialekter. Og ikke nok med det, latterbrøl så taket nesten løftet seg og gjennom det hele klirringen av pinner. Jeg får en del merknader om at jeg strikker fort, men dere skulle sett farten enkelte hadde på pinnene sine der nede. Det var nesten så det gnistret.
Jeg ble etterhvert veldig glad for at jeg hadde enerom slik at jeg fikk koblet ut litt innimellom. Jeg er ikke vant til så mye prating på en gang, men kjempemoro var det. Damene som var med var utrolig koselige så det blir vel til at jeg blir med neste år også.

På lørdag var det garntur og gjett om jentene kjøpte garn. De kom draende med søppelsekker fulle av garn. Vi var først innom en butikk et sted jeg ikke husker navnet på og der gikk de fleste av skaftet. De hadde så utrolig mye fint garn, garn jeg aldri før har sett. Jeg kjøpte Noro til en jakke jeg har hatt lyst på lenge. Dessuten noen nøster Debbie Bliss silkegarn, skikkelig luksusgarn og litt av hvert ellers. Deretter kjørte vi til Sandnes ullvare og til Viking garn. På Viking garn ble det med litt deilig alpakka. Vi har en butikk her som selger Viking garn, men det har jeg aldri vært og sett på. Gjett om jeg kommer til å frekventere den butikken nå!

Nå er jeg glad jeg meldte meg på dette treffet. Det var virkelig en positiv opplevelse. Jeg hadde tenkt å ta mange bilder, men selvfølgelig så sto minnebrikken til kameraet mitt igjen i datamaskinen hjemme. Det er ihvertfall det første jeg skal dobbeltsjekke at jeg har med til neste år.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Høres ut som dere damer koste dere masse.Mye fint garn høres du ut som du har kjøpt.Veldig hyggelig å møte andre som har samme itresse som man har selv.Ha en riktig fin Mandag.Bodil

linda sa...

Så fint at du hadde det så bra på treffet. Gleder meg til å se hva du kommer til å trylle fram, av garnet du har kjøpt. Det er alltid moro med nye prosjekter.
Ønsker deg en fortsatt fin mandag.

Tani sa...

Å,det hørtes vel koselig ut!!Så fint at du hadde en flott opplevelse der. Gleder meg til å se alt garnet du kjøpte..Ja,for det kommer vel bilder...? ;)Klem

Hunnipunni sa...

Høres ut som en flott helg :) Norogarn drømmer jeg også om. Gleder meg veldig til å se hva du får ut av det !! Håper det kommer bilder av alt garnet du kjøpte , for det er så gøy å se :)

Ha en finfin uke !!

Jorids BestemorBlogg. sa...

Dette hørtes postivt og morro ut,artig at du hadde ei minnerik helg.
Gleder som de andre her til å se bilder av garnet du kjøpte deg og hva du skal trylle frem av dette i høst.
Ønsker deg ei god uke!!
Klem fra Jorid!!!

Strikkebesta sa...

Har aldri høyrt om Tanangertreffet før, men det ser ut til at du verkeleg har funne ein treffstad etter din smak, koseleg! Er spent på silkegarnet! Noro har eg kjøpt litt av frå USA, kjempedyrt sidan eg kjøpte så mykje at eg måtte ut med toll, synest det er litt ujamnt, men likevel greitt å strikke av. Lykke til med prosjekta, det er vel ikkje lenge før du har noko ferdig:)

Fjellrosa sa...

Kjempe kos og treffe deg!!! OG spm du, det suser enda i hue mitt og...lattermuskeln er enda sår...og ja ett enerom hadde vært noe..slappe av alene..men mine roomates var da så snille så!!!! klemmmm

Anonym sa...

Hei Wigdis! Takk for sist, kosli å træff dæ på lofte. triveli m felles intressa,å ha en hobby e arti:-)
No kan vi kos oss utover høst`n å vinter`n m gobita`n vi handla på træffet. Ha goe fine daga!
Klæm fra Karius:-)

Inger sa...

Takk for sist og et kjempekoselig treff! Ser ut som du fikk med deg mange godsaker (jeg var litt mer beskjeden jeg) som du kan kose deg med utover høsten :)