søndag 9. august 2009

En bedrøvelig håndarbeidskurv

For et bedrøvelig syn håndarbeidskurven min er nå. Den er nesten tom. Kun Pusa på tur som fortsatt ligger og koser seg. Jeg titter og titter på mønster, men klarer ikke å bestemme meg. Har lagret en del fine ting inne på Ravelry også. Så har jeg lyst på det ene og så det andre og plutselig oppdager jeg noe nytt. Det er til å bli sprø av den enorme mønstermengden som finnes.

håndarbeidskurv 001

I dag fikk jeg levert tunika’n jeg har strikket til Thea og da måtte bestemor ta et bilde. Se så fin den ble på og Thea var kjempefornøyd.

håndarbeidskurv 004

15 kommentarer:

Hannes hage sa...

Så godt hun kledde den nydelige tunikaen. Som en sommerdrøm!

Petronella sa...

Nydelig tunika. Og jeg er ganske sikker på at du får fylt den håndarbeidskurven din rimelig raskt :-)

Jorun sa...

Vakker tunika! Lykke til med fremtidige prosjekter. Helt naturlig å være litt uten kreativitet innimellom. Det går over, vet du!!

M sa...

Tunikaen ble nydelig på Thea!

KRØLLEMIKKEL sa...

Så flott tunikaen ble, pen paset perfekt! Skjønner at hun er fornøyd-
Kurven fylles nok snart skal du se.
Fortsatt god søndag.

Anonym sa...

Hei.Virkelig fin ble Tunikan.Å for ei nydelig jente pen.Ha en riktig fin Søndag vidre.Bodil

Hunnipunni sa...

Flott tunika på en nydelig jente !! Skjønner godt at hun ble fornøyd. Lykke til i jakten på noe nytt å lage :) Regner med du plutselig finner noe som du bare må lage. Ha en flott søndagskveld !!

Marita sa...

Nydelig tunika til unge jenter. Heldige hun.

Hanne sa...

Nydelig tunika :) Skulle ønske min håndarbeidskurv hadde krympet litt, men den bare vokser og vokser. Det går vel litt slik i rykk og napp hos alle, jeg er inne i en god håndarbeidsperiode nå. Lykke til på leting etter nye spennende prosjekter :)

Strikkebesta sa...

Med din arbeidkapasitet er det ingen fare, du kan berre velje og vrake alt det lekre som finns! Flott jente som passar perdekt inn i tunikaen:)

ASSA sa...

Den tunikaen var virkelig flott!
Deter ei flott dame som bærer den også!

Du finner vel noe å gjøre på snart igjen, strikkeavhengig som du er. ;oD

Judith sa...

Den katten nedi kurva di ser spennnede ut! Den er verd å fullføre, men jeg kjenner til problemet med alle de flotte mønsterne...
Veldig fin tunika!

linda sa...

Tunikaen er bare helt lekker! Thea var er kjempe fornøyd med den. Kjenner jeg deg rett er du allerede i gang med nye prosjekter:) Blir spennende å se hva ditt neste prosjekt blir. Håper du er helt frisk og rask igjen!

Brit sa...

Ei vakker jente og en nydelig tunika.
Jeg har mange halvferdige arbeid liggende. Må nok ta meg selv i nakken snart, for å få gjort noe med det! Gleder meg til håndarbeidskurva mi er like slunken som din :)

mayeliz sa...

Lekker tunika på ei fott jente :-)
Og du - den kurven din; "fortjener" garnatert noen nye deilige små nøster ;-) Hadde jeg vært eier her, hadde jeg nok benyttet den ledige plassen til et aldri så lite garnkjøp, hihi
Ha en flott augustkveld