torsdag 13. august 2009

Along PLAGGPAAPLAGG

Ivrig strikker? Neida, bare litt gal som så mange av de andre på HB. Nå har jeg meldt meg på en along hvor det skal strikkes ett plagg pr. måned.

Jeg har siklet litt etter denne drakten en stund og fikk med denne alongen akkurat det kicket jeg trengte til å begynne. Jeg har kjøpt Classic alpakka fra Drops i en nydelig rustrød farge. Den er mer rustorange enn fargen viser på bildet. Oppskriften er på pinne nr. 4,5 men det er jo nesten umulig å finne garn som passer til 4,5. Tenkte først på Silkealpakka, men det er pinne 5. Den jeg skal prøve er pinne 4 så vi får se hvordan det passer. Får vel kanskje strikke en prøvelapp.

garn rust 002

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Fint garn du har kjøpt det har jeg aldrig vært borti.Riktig fin farge.Skal bli kjekt å se vordan drakten blir ferdig.Ha en riktig fin Torsdagskveld.Bodil

Hanne sa...

Takk for koselig hilsen i bloggen min.
Håper biblioteket kan skaffe deg Mortons bøker. Hun skriver veldig medrivende, og har en artig fortellerteknikk med flere historier og ulike tidsepoker "lag på lag".
God lesning!

Fjellrosa sa...

Den var bra lekker!!!! Meldt meg på jeg og...MEN.....går d bra hihi vet ikkemen alle unga skal ha noe gensere...så da blir det litt og gjøre.!!

Tani sa...

Det var en knallfin farge,blir spennende å se resultatet..ha en flott helg!Klem