lørdag 30. januar 2010

Sjal

Hele 60 gr veier dette sjalet og enda er det stort, 1,5 m langt. Det sier litt om hvor tynt garnet er.


Jeg kjøpte noe merino garn på eBay for ca. 1 år siden og ble så skuffet når jeg fikk det at det nesten gikk i søpla. Det var jo så innmari tynt.

Men nå fant jeg ut at jeg skulle prøve det, er liksom litt mellom nye strikkeprosjekt, og bestemte meg for et sjal.

Dette garnet var bare helt utrolig godt å strikke av, så selv om det er tynt, er det noe av det beste garnet jeg har prøvd. Likte også hvordan fargene kom frem, litt hulter ti bulter. Garnet er ikke merket på noen måte og jeg har ikke peiling på hvem jeg kjøpte det av. Har prøvd å sjekke på PayPal kontoen min, men da jeg kjøper ganske mye på eBay, er det umulig å finne ut av. Det er synd for dette garnet kunne jeg tenkt meg mer av. Ikke blogget jeg det heller da jeg ble så skuffet over det. Heretter skal alle nettkjøp av garn blogges. Da har jeg iallfall datoen.
Blondekanten er strikket i 1-tråds ullgarn fra Hillesvåg. Det er bittelitt tynner enn hovedgarnet, men det passet fint. Skulle egentlig være slik feather and fan mønster, men jeg strikket feil og orket ikke å rekke opp igjen dette tynne garnet. Synes det ble ganske bra uansett. Det skal jo bare surres rundt halsen.

sjal 005 sjal 006

Nå skal jeg straks ut på aketur med det yngste barnebarnet mitt. Jeg holder også på med å sy en karnevalsdrakt til henne, så det er vel det jeg kommer til å holde på med i helga.

ØNSKER DERE ALLE EN GOD HELG.

12 kommentarer:

Mariann S sa...

Nydelig sjal :) God helg til deg og :)

gyldenkron sa...

Å, det var nydelig. Og så lett som det var. Ha en fin aketur, og riktig god helg

Strikkebesta sa...

Kjempefint, og no har du ein unik kant på sjalet som absolutt kan konkurrere med andre:) Kos deg med barnebarnet i helga!

Anonym sa...

Hei.KJEMPE FINT SJAL.Nydelige farger.Jeg å har to nøster fra Projo som er veldig tynt garn som jeg ikke hvet hva jeg strikke av det.Kansje jeg kan legge det dobbelt får se.Kos dere masse i snøen håper det går bra med deg.Tenker på deg.Ha en kjempe fin helg.Masse klemmer fra Bodil..

Fru Keilegavlen sa...

Kjempeflott sjal!! Ønskjer deg ei fin helg.

Mayeliz sa...

Aketur høres ikke dårlig ut, hehe.
Håper du og barnebarnet koste dere :-)
Sjalet var riktig flott det. Likte godt fargene. Det blir nok deilig rundt halsen ;-)
Ha en flott lørdagskveld

Linda sa...

For et fint sjal! Syns det var skikkelig kult i fargene også! Håper biffen smaker i kveld:0) Ha en fortsatt fin lørdagskveld.

Wenche/chawo sa...

Herlig sjal,du har laget.

sissel sa...

Nydelig sjal, og gøy å strikke av noe som i utgangspunktet var tiltenkt søppelbøtta- man blir ofte overrasket vet du.

sipusa sa...

sjalet ble fint det ja:-)
ang garnet så har jeg et sånt garn jeg også, vet at jeg kjøpte det på eBay men det hjelper pent lite....aner ikke hvem jeg kjøpte det av og liker det kjempegodt; akk ja, bare å trøste seg med å prøve seg på noe annet deilig garn da vettu;-)

KRØLLEMIKKEL sa...

Nydelig sjal! Håper aketuren ble vellykket!

Hunnipunni sa...

For et nydelig sjal !!!