lørdag 2. januar 2010

Romjulsstrikk

GODT NYTT ÅR alle sammen.
Rart å tenke på at nå er jula over for denne gang. De går jo så innmari fort disse romjulsdagene. I år har jeg vært alene sammen med kattene mine hele romjula og jeg har slappet av skikkelig. Jule-Hoodien min er nesten ferdig, og da jeg gikk tom for garn til den, måtte jeg begynne på en jakke. Det er skikkelig irriterende å gå tom for garn når en nesten er ferdig. Har bare hetta igjen på genseren og jeg tror den blir skikkelig fin.
Har meldt meg på en along til inne på HB. Det er å strikke garn fra lager. Det resulterte jo i at jeg måtte rydde opp i garnlageret mitt. Jeg er nå ca. halvveis med det og har samtidig stasha det inne på Ravelry. Det er et superflott system. Nå kan jeg bare gå inn der og da ser jeg hva slags garn jeg har og hvor mange nøster i en betstemt farge. Jeg har også fått sortert DSA og Drops i hvert sitt rom i reolen. Den jakken jeg har begynt på nå er garn fra lager. Det er en Debbie Bliss modell.For vel vise frem min ryddede reol også. 5 stk. Hyllerom er ryddet og det ser ikke så veldig mye ut, men når jeg telte opp så er det nesten 10 kg. med garn. Når jeg får tatt resten har jeg vel ca. 10 kg til. Jeg fatter ikke hvordan jeg kan ha klart å legge meg opp så mye garn på snaut 2 år. 
6 kommentarer:

mayeliz sa...

Ser skikkelig lekkert du dette strikket :-)
Gleder meg til å se det helt ferdig.
Garnlageret ditt så jo flott ut. Deilig når man får ryddet i hyllene.. System og oversikt gir strikkelyst :-)
Jeg har også ca. 20 kg - og har glede av hvert et gram ;-)

Anonym sa...

Hei.Så mye fint du hålder på med.Nydelige rosa farger.Må si att du har det ryddig i hyllene dine.Å så mye fint garn.Ønsker deg en riktig fin Søndag i det nye året.Klem fra Bodil...

Judith sa...

Hei.
Har blad meg bakover på bloggen din og sett på alt det flotte du har strikka.
Heldige barnebarn som får så fine gensere - og så den kjolen din da!
Ønsker deg et godt nytt strikkeår.

Fjellrosa sa...

Skikkelig lekker den gensern...har hadt den i kikkerten selv og!!! Nydelig farge!!

Brit sa...

Genseren din ser ut til å bli skikkelig lekker! Liker garnlageret ditt også jeg :)

Elins systue sa...

Å denne kommer til å bli kjempe flott. Nydelig mønsterstrikk