søndag 27. desember 2009

PLAGG PÅ PLAGG NR. 8

Ferdig med genseren til mitt mellomste barnebarn på 15 år.
Hun ville ha en hvit genser og Kitten Mohair var faktisk det eneste hvite garnet jeg fant. Alle andre garn er mer gulhvite.
Genseren er strikket etter mål og passer perfekt. Etter en omgang vask vil den nok bli enda bedre, litt tettere. Ikke så lett å se av bildet, men den er helt ettersittende.
genser tonje 009
Ellers holder jeg med på en genser til, En såkalt Hoodie. Melte meg på alongen inne på HB og den er veldig moro å strikke. Dessverre ble det fullstopp i går da jeg oppdaget at jeg manglet ermpinnner i riktig størrelse. Noe så ergelig. Må nok ta en tur i garnbutikken i morgen.


15 kommentarer:

KRØLLEMIKKEL sa...

Flott genser! Jeg er også ferdig med mitt desember plagg i dag! Ønsker deg en fortsatt god jul!

Fjellrosa sa...

Du er så flink assa!!!!!

Anonym sa...

Hei.Så kjekt att du ble fornøyd med Pepperkakeposen.Håper du får mye glede av den.Kos deg med sjokoladen.Kjempe fin genser.Skal nå dra inn til Oppdalsentrum på noen innkjøp.Ønsker deg og dine en fin og koselig Romjul.Klem fra Bodil..

Sissel`s syglede sa...

Åhhh, skulle ønske jeg kunne strikke like fint som deg..:Den genseren var kjempefin...Liker slike gensere jeg da, med høy hals....
Ha en finfin romjul.
Klems fra Sissel...

Nikoline sa...

Hei,hei, og takk for koseleg besøk!
No racar eg rundt i bloggverden på min nye pc og er berre innom på ein liten snarvisitt for å ynskja deg fortsatt fine romjulsdagar :0)

Tani sa...

Det så ut som en kjempedeilig genser!!Du verden så rask du er med pinnene...Ønsker deg en fortsatt fin rom-jul..Klem

Tani sa...

Godt nytt år!!Takk for all hyggelig blogging i 2009...

Hunnipunni sa...

'Flott genser Wigdis !!!
Vil takke for det gamle og ønske deg og dine et riktig godt nytt år !!! Håper 2010 blir et flott hobbyår :) Takk for koselig blogging i året som gikk, gleder meg til å følge deg videre i året som kommer. Nyttårsklem fra Bergen :)

Grethe sa...

Kjære bloggvenn!
Takk for et hyggelig bloggår.
Jeg ønsker deg et Godt Nytt År.
Klem fra Grethe

Anonym sa...

Ønsker deg også et riktig godt nyttår!
Håper du får masse god tid til spennende strikkeprosjekter i det nye året.

Anonym sa...

Oppdal kaller.Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min.Det varmer.Veldig koselig å bli kjent med deg i bloggverden Du er ei av di som jeg har hatt lengst kontakt med å det har vært veldig koselig.ØNSKER DEG OG DINE ETT RIKTIG GODT NYTT ÅR.Masse klemmer fra Bodil..blogges neste år...

mayeliz sa...

Utrolig lett og delikat genser. Kitten er et garn mange ikke liker, men jeg er glad i det... Deilig til sjal og tynne jakker, og sikkert også til en slik genser :-)
Vil også takke for et flott bloggår - og vil ønske deg og dine et riktig godt nytt år. Her inne har det vært utrolig kjekt å se innom. Du lager masse flott og er en kilde til innspirrasjon for meg :-)

Bente sa...

Så fin den ble! Gleder meg til å se hoodien din også!

Torunn sa...

Godt nyttår til deg!
For en flott genser du har strikket :)

Hanne sa...

Denne var utrolig delikat og nydelig. Har du brukt oppskrift som utgangspunkt, eller er du så dreven av du kun strikker etter mål?