lørdag 12. desember 2009

Snart jul

I dag skal jeg ut å handle, eller forsøke på det. Har kun 2 julegaver i boks og nå må jeg prøve å finne noe til mine to eldste barnebarn. Det er ikke lett. Den eldste ønsker seg ingenting og hun på 15 har en lang ønskeliste, stort sett bare klær. Og det er ikke lett. Kjøpe klær til en 15-åring som er veldig motebevisst. Så blir det litt småhandling ellers også. Skal blant annet hente et kattebilde jeg fikk på bursdagen min og som jeg nå har til innramming. Jeg er så spent på å se hvordan det blir.

tn_Grocery_Shopping_10

I kveld skal jeg ut med noen venninner. Vi skal spise og kose oss.

tn_Xm12

Håper dere alle får en flott førjulshelg.

ABC Startsiden

7 kommentarer:

Bente sa...

Oi, lykke til! Det er vanskelig å kjøpe julegaver uansett, synes jeg. Og det blir ikke bedre når det er tenåringer det er snakk om...
Kjolen til Marion ble superfin, forresten!
God helg, og kos deg i kveld!

Strikkebesta sa...

Slik er det i våre dagar, eg har verkeleg streva med mi frøken på seksten år. Endeleg, i år har ho innsett at ei gåve er det faktisk gjevaren og ikkje mottakaren som bestemmer. Ho kom med ein kommentar om korleis ho nesten grudde seg til å opne gåvene ho fekk for to år sidan, fordi ho var redd dei ikkje skulle falle i smak... Trist når ein ikkje klarer å glede seg over dei gode tankane og kjærleiken som ligg bak gåva, og godt når denne egosentriske perioden begynner å gå over. Lukke til med julegåvehandelen, og kos deg på venninnetreff:)

Anonym sa...

Hei.Kjenner meg igjen det med å kjøpe gaver til ungdommen er ikke så enkelt.Ofte att jeg kjøper gave kort så får de kjøpe hva de vil.Er kanse litt kjedlig men ofte har de vært fornøyd.Skal nå til byen og kjøpe de siste julegaver.Kos deg masse i kveld og ha ei riktig fin førjulshelg.Masse klemmer fra Bodil..

Rapunsel sa...

God helg!!

Karius sa...

ja,snart jul no. Gavekort e tingen
t ungdomman, så kan dæm kjøp akkurat
d dæm ønske sæ etter jul, kanskje på
salg t å me:-)Goe filma e å populært, kan jo byttes hvis dæm itj
fell i smak. Kosli m kattebilde m fin ramme ja. Kos dæ sammen venninan å ha ei triveli hælg:-)

Strikkebesta sa...

Tusen takk for godt råd:) Eg fann ikkje nokon gadget som heiter bakgrunn, men når eg la inn html-koden nedst på bloggen min, så ser det ut som eg får bakgrunnen til å vere som eg vil, tusen takk for at du deler av kompetansen din!

Sissel`s syglede sa...

Ha en hærlig søndag...Håper du fant mye flott i går ...
Juleklemz fra Sissel.