lørdag 5. desember 2009

Ny barnekjole - Plaggpaaplagg nr.7

Idag har jeg fått overlevert Fana-dressen og en ny julekjole jeg har strikket til den lille prinsessen. Deretter var vi ute og bygde snømann og koste oss i snøen. Det regner en del så snøen var skikkelig kram. I morgen er det juletrefest i barnehagen og det gleder jeg meg til. Det er mange år nå siden sist jeg var på det.

Kjolen er strikket i Sisu på pinne 3. Har brukt mønster 0511 Til Fjells fra Sandnes som grunnmønster. Gjorde en del endring med hensyn til mønster. Hadde egentlig tenkt å strikke ermer, men fant ut at det var ganske praktisk uten. Da kan en jo variere med det en har inni og kan brukes litt mer. Strikket i str. 3 år.Det er åpning ned til livet bak og etter en del leting i knappeeskene mine fant jeg noen søte røde knapper som passet akkurat.

Bildet ble litt mørkt, men det er håpløst å ta bilder for tiden,

kjole 002 kjole 004 kjole 003

Ønsker dere alle en riktig god helg.

14 kommentarer:

amylin sa...

Så fin julerød kjole!

spøt-oline sa...

Nydelig kjole du har strikket, Wigdis. Ha en fin helg.

Nitus sa...

Den kjolen ble skikkelig fin og vil helt sikkert kle ei lita snuppe.
Ha ei god helg.

Sissel sa...

Åhhh, den var kjempefin...Heldige jenta :-))

Anonym sa...

Hei.Kjempe søt kjole.Nydelig rødfarge og mønster.Kos dere masse i barnehagen i morgen.Bruker å være velldig koselig i barnehagene før jul.Savner veldig den tiden jeg jobba i barnehagen før jul.Var veldig stressene tid men kjempe koselig tid.Ønsker deg en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil..

Fjellrosa sa...

kjempefiiin da...du er så flink altså!!! jeg har stoppa litt opp jeg med disse plagga.....alt har tårnet seg opp for meg med alt..men håper komme tilbake ijgne snart...i vigør.Ønsker deg en flott helg videre!!!

linda sa...

Både kjolen og dressen er kjempe fine. De kommer til å bli mye brukt begge deler. Flink er du! Ønsker deg en fin lørdagskveld med strikketøyet ditt. Ses i morgen.

Mayeliz sa...

Supersøt kjole dette ;-)
Sikker på at den lille jenta di ble kjempeflott i den.
Ha ei trivelig helg :-)

Karius sa...

Kjæmpefin Fanadress å julekjole t
prinsessa! Lurt m armløs, ble jo som
en bunad m den fine hvite skjorta inni, åsså kan en varier m genser å skjorte, så bli d en kjole for all anledninga, flott. snømann å barnehage e kosli ja, kos dæ!
Ha goe fine førjulsdaga:-)

Marita sa...

Nydelig ble den!

Hunnipunni sa...

Det var en flott kjole !! Julerød og nydelig. Fin for en prinsesse :)
Kos deg masse i barnehagen i morgen ! Sånt er så koselig :)
God helg !!!!

Rigmor sa...

Vakker kjole. Ganske praktisk å ikke ha armer på kjolen,da har den flere bruksområder alt etter hva man har til.

Hanne sa...

Dette ble en nydelig kjole. Jeg likte godt å ha sånne ermeløse kjoler til jentene da de var små. Da kan man jo variere hvor pyntet de skal være, med bluse eller genser inni. Et flott stykke håndarbeid, du strikker så utrolig jevnt og pent!

Takk for hyggelig kommentar hos meg, og ikke minst takk for at du stakk innom Pias blogg. Blogger dine tenåringsbarnebarn?

Pia sa...

Veldig, veldig fin kjole!