lørdag 6. februar 2010

Nye prosjekter

God morgen kjære bloggvenner.
Nå har jeg drevet og knotet over et par votter den siste uka, så nå er jeg bittelitte granne lei. De blir veldig fine, det er ikke det, men jeg har nok valgt feil garn til mønsteret. Synes ikke det er noe godt å strikke av i det hele tatt. Hvilket garn det er, nei si det. Det kommer jeg tilbake til når vottene er ferdige.

I dag skal jeg ta en tur til garnbutikken og handle inn garn til minst to gensere, Den ene skal være OL-genseren og den andre skal jeg kose meg med frem til OL begynner. Dette er OL-genseren og dette er den andre.
Jeg kjøpte et strikkeblad på eBay nå nylig, Verena winter 2010, og der var det mye fint. Begge disse modellene er fra det bladet. Tenkte jeg skulle sjekke om det nye garnet fra Drops er kommet i butikken. Tror det vil passe fint til OL-genseren. Å som jeg gleder meg til å få noe nytt på pinnene.

Ha en flott helg alle sammen.

5 kommentarer:

Tani sa...

Å,er ikke det deilig når man kommer hjem fra butikken med masse deilig,nytt garn i posene,og bare kan kaste seg over et nytt prosjekt!!Gleder meg til å se de ferdige resultatene!!God,strikke-helg!!Klem

Fjellrosa sa...

aawwww er det mulig...du finner altså så mye fint og strikke..og jeg ser vi har veldig samme smak..den hvite har jeg i køen min, den er løøøvly..det var faktisk den med reisdyra og...gleder meg masse og se!!!!! JEg driver og strikker halsen på maria sin genser no..så blir det samping og blogging- ha en super helg!!

Karius sa...

To nydlie gensra t ei flott dame!
Håpe du fant garn du like å kose dæ
me strikkinga.
Ha ei flott hælg:-)

Anonym sa...

Hei.Skal bli kjempe kjekt å få se Ol Genseren.Har ikke sett hvordan den ser ut.Kjekt å begyne på noe nytt.Koselig å kjøe nytt garn.Kos deg masse med nytt håndarbeid.Hvet ikke om det blir følt med så mye på ol.Men liker godt Skiskyting.Så litt blir det følt med.Koselig med håndarbeid når jeg ser på tv.Må ha.Ha en kjempe fin Søndag.Tenker på deg.Klem fra Bodil...

mayeliz sa...

Fy søren for en god smak du har, hehe
Gleder meg vilt til å se ol-genseren din. Den er bare så nydelig :-)
Den andre var også flott, du er knallgod på slike vanskelige engelse mønstre.
Håper du for bedre erfaring enn jeg har med Bris. Tross alt er jo mange fornøyde med det.
Tinde, ja :-) Lett å falle for det. Flotte farger og nydelig glans. Og så er jo slike hesper lekre der de ligger i garnhyllene og bare venter på å bli kjøpt ;-) Syntes det holder bra under bruk ogdå - kjøper gjerne mer av det :-)
Ha en fin søndagskveld - nå må jeg gå i dusjen - jeg har just trent :-o