lørdag 19. juni 2010

Godisskuffer

Jeg begynte å få litt liten plass i garnhylla mi så jeg fant ut at jeg ville ha en kommode til godisene mine. Fant en fin kommode på Jysk, litt over kr 1.100,- og det synes jeg var rimelig for 6 store og gode skuffer.
Bare se,

8 kommentarer:

Unknown sa...

Jeg ble ganske misunnelig på "godisskuffen". Men etter å ha sett over antall wollmeise så kan jeg nok også lage min egen godisskuff eller kommode.
Ha en kretaiv helg .-)

Hanne sa...

Så mye fint snadder :D

Anita Tørmoen sa...

Åååå, så fin kommode. Det var jammen en god idé. Jeg har mitt garn i kurver i åpne hyller, og det blir jo et støvproblem.

Anonym sa...

Hei.Så kjekk en komode.Så mye fint garn med nydelige farger.Har ikke ord.Regner med att det kommer mye fint ut av det.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil.

Hunnipunni sa...

Ai ai ai Wigdis !!! Her var det mange lekkerbiskener !! Kommoden var en smart ide, og så jo pen ut også. Godsakene oppi gjør jo den enda penere, hihihihi.
Clothilden din ble nydelig !! Godt du gjennomførte den for det ble et himla flott sjal :)
Også ble jeg helt betatt av valmuene dine !! Misunnelig så det holder på deg som har sånne i hagen din *dåne* De er så flotte !!
Håper du har en flott og kreativ uke :)
Stor klem fra meg.

Bente sa...

Å! Sukkertøy!!

Tani sa...

Så fint det passet med den kommoden,og så mye herlig garn du har, ett vakkert skue, ja..
Det er jo bare sååå deilig å få orden på strikketøy og garn og div.. Kjempefint sjal du har laget forresten...Jeg har tenkt å begynne på mitt første sjal i sommer(etter div Ufo`er er unnagjort).God St. Hans kveld til deg fra meg.

Pillen sa...

Oh my gosh! Hvem er det som er vedsiden av Dunkle Kirche i skuffen din? Er det La guitane?

Utrolig lekker!!