mandag 7. februar 2011

(11) Sea Princess

Jeg har funnet en designer av barneklær inne på Ravelry og hun lager så mye flott. Flettemønsteret går igjen på alt hun lager, ser det ut som, og da blir det jo en sammenheng i plaggene. Kommer nok til å strikke mer av hennes design. Falt pladask for denne vesten. Dere som ikke er medlem av Ravelry kan jo gå inn på hjemmesiden hennes og titte hvis dere er interessert. Bare en slik liten detalj som at skuldermaskene fortsetter i en flette under ermet, synes jeg er helt fantastisk.

Denne er strikket i PT Mitu alpakka på pinne 4. Det gikk med ca. 220 gr. Garnet var godt å strikke av, det er første gang jeg prøver det.

Nå mangler jeg bare å sy i knapper, og det er ikke fordi det er det verste jeg gjør, men fordi jeg må kjøpe. Fant ikke 6 like knapper som passet selv om jeg har to store bokser fulle.

Ellers så har helga stått i hundens tegn her hos meg. Jeg har vært barnevakt for tantevofsen og fått strikket minimalt. Det har vært godt for armene mine og jeg har vel trimmet mer nå i helga enn jeg har gjort det siste halve året. Det er supert sparkføre her nå, så vi har vært på flere sparkturer.

I tillegg til denne vesten så har jeg gjort ferdig den første februar-Dussen min. Det ble en alldeles perfekt sokk, bare se.

8 kommentarer:

Linda sa...

Oi, den var var fiiin!!! Så mye lekkert hun har designet:) Så må jeg få kommentere sokken din da. Kjempe fin,- og fargevalget var helt konge. Tøft!!!

Anita Tørmoen sa...

Kjempeflott ble den. Sokkerne du har strikket er også flotte.

Anonym sa...

Hei.Så koselig da sparke er så kjekt.Regner med at du koser deg da.Kjempe nydelig ble den nydelig rødfarge og mønster.Kjempe fine sokker.Ønsker deg en riktig fin Mandag videre.Klem fra Bodil.

Vibbedille sa...

NYDELIG, LEKKERT og RÅFINT!!!

Kjekt å se noe sååå lekkert i MITU, veter på en forsendelse i det garnet som skal bli Blomsterkjolen!

det så virkelig mykt og godt ut!!

SOKKEN din ble rååålekkert!!
SUKK!!Kos deg og ha en herlige kwell!

Go`klem Vibbedille ;))

Beate sa...

Så søt den var! Skulle jo hatt ei lita snelle å strikka til :)

Nydelig den sokken!

jannelea sa...

Hælledussan så fine! Flott barneplagg, men den sokken! Ohh.. La la! Lekker!

Hunnipunni sa...

Nyyyydelig Wigdis !! Denne likte jeg virkelig godt. Synd jeg ikke har noen små jenter i familien jeg kunne testet den ut på.
Hund får en ut på tur ja, er derfor jeg har min lille, da MÅ jeg ut , og godt er det :)
De sokkene dine var jo bare rå da !! Og fargen var skikkelig kul.
Håper du har en flott helg og ønsker deg en flott uke som kommer :)
Stor klem fra meg

Bente sa...

Så fin den ble!
Jeg har ennå ikke vært på Narvesen i Brumunddal, men jeg må nok ta en tur og snuse på noen blader, skjønner jeg.
Ha en fin søndag og morsdag!