mandag 21. februar 2011

Valentin garn

I anledning Valentin syntes jeg at jeg fortjente å skjemme bort meg selv aldri så lite. I dag fikk jeg herligheten. Bildet yter ikke garnet full rettferdighet, det er absolutt noe av det peneste jeg har sett. To hjertesjokolader fikk jeg også. Dette blir nok et garn jeg bare kommer til å nyte synet av, ikke til å bruke, iallfall ikke med det første. Det er Bugga.


Jeg kom også over noe nytt garn på Ravelry, Posh-Yarn, og bestilte et fed for å prøve det. Her er det også herlige farger, men valgte et sommerlig denne gang. Blanding av silke og meriono, også et herlig mykt og deilig garn.
12 kommentarer:

Linda sa...

For eit herleg garn du har kjøpt deg. Ja dette må du kosa deg med.

Reidun sa...

Så fine farger på garnet! Gleder meg til å se hva du tryller frem av det :)

Bente sa...

Det er lov å skjemme bort seg selv litt. Nydelig garn!

Hunnipunni sa...

ÅÅååååååååå så deilig garn Wigdis !!! Jeg venter på den Bugga pakken , og nå gleder jeg meg jo enda mer til den kommer !! Antar min står fast i tollen , hehe.
Ønsker deg en kjempeflott uke !!
Klem :)

Anita Tørmoen sa...

Dette var flotte garn:) Nydelige farger.

reSIRIkulert sa...

Det er lov å skjemma seg sjølv bort innimellom, la det verta oftare enn berre til Valentinsdagen ;)

shygirl sa...

For noe nydelig garn du har fått, nåååå angrer jeg bra på at jeg ikke bestilte meg en slik pakke da jeg hadde muligheten. Herlige Valentin farger. :))

Jane sa...

Oj, de bugga-hespene skulle jeg gjerne slått kloa i... Nydelige farger! Og sikkert ett fantastisk garn. Skal bli spennende å se hva de blir tryllet frem til etterhvert.
Utrolig fin kattejakke i forrige innlegg også :)

Ha en fin uke!

Ruth sa...

Åh så lurt av deg. Jeg har gått og hatt veldig lyst til å prøve både Bugga og Posh-garnet jeg også, men så ble jeg liksom så fornuftig. Etter å ha lest innlegget ditt tror jeg kanskje at jeg skal ufornufte meg litt kvikt. Det ser griselekkert ut.

jannelea sa...

Fint garn og det er deilig å strikke med!
Gleder meg til å se hva jaktstarten blir?

Anonym sa...

Hei.Så mye nydelig garn.Kjempe fine,vakkre farger.Ønsker deg en riktig fin ny uke.Klem fra Bodil.

Tani sa...

Hei Wigdis!! Så utrolig herlig garn du har fått deg!! Gleder meg til å se hva du tryller frem av dette! Men du, den fantastiske genseren i innlegget under var jo bare mitt i blinken! Så flott!! Håper det går mot vår på dine trakter snart. I dag så vi sola og hørte snøen smelte til ivrige dråper som dryppet utenfor det åpne kontorvinduet, for noen gode opplevelser 1.mars!! Varm mars-klem fra meg!