mandag 30. april 2012

Strikketreff i Bergen

Da er nok et vellykket strikketreff i Bergen unnagjort og jeg tror alle ca. 80 damene som var der, er skjønt enige i at dette var et helt fantastisk treff. Vi har kost oss fra fredag til søndag, kjempegod mat, deilige senger og mye moro og noen helt fantastiske damer.
Her er de to go'jentene jeg reiste sammen med Lisa og Jane.
Fredag var slik bli kjent igjen kveld og relativ rolig, de fleste var vel ganske slitne etter lang reise, men på lørdag var det masse ting som skjedde. Spøt-Oline hadde ordnet med en gavetrekning og delte ut masse flotte gaver. Vi hadde også strikkefartkonkurranse, til stor underholdning for oss andre som ikke var med på det. Her sitter damene linet opp, dette var bare halvparten av de som var med og jeg har tatt sjansen på å legge inn bildet fordi det ble så utydelig at ingen egentlig kan kjenne igjen noen bortsett fra en selv. Det er jo en del som ikke vil blogges, så hvis noen av de som er med på bildet vil at jeg skal ta det vekk, så bare gi meg beskjed.

Det tok ikke lang tid før bordene var overfylt av alt mulig rart.


og etter at butikkene hadde åpnet drøyde det ikke lenge før det ikke var plass til beina under bordet.Vi hadde også besøk av en alldeles praktfull Kiwa-svane, underholdning må til på et treff og det var ikke i lånte fjær engang.På lørdag åpnet også de forskjellige garnbutikkene som var der og da tror jeg de fleste var helt syke etter å handle garn. Det er vel det som skjer på slike treff, at en blir så inspirert og får kjent på så mye deilig garn at en helt glemmer det som ligger i hyllene hjemme. Jeg var ganske beskjeden når det kom til å kjøpe garn, men litt fikk jeg da med meg.


Endelig har jeg fått tak i garn fra HK Angora.
Dette skal bli til noe til meg selv har jeg bestemt.

Malsen & Mor hadde også stand. De har bare så mye deilig garn, men jeg klarte å holde meg i skinnet så det ble dette BC garnet som er 45% mulberry silke og 55% super soft merino. Det er så mykt at det er en drøm å ta i.
Dette skal også bli noe til meg selv.
Dette tweedgarnet er også fra Malsen & Mor. Det er 90% ull og 10% silke og er veldig mykt. Litt feil farge til meg, så jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg kjøpte det, antagelig fordi jeg elsker tweedgarn :)


I tillegg hadde Pus med seg noen meiser, så da var jeg så heldig å få kjøpt et par av henne. En nydelig farge som det ikke er mulig å få frem på bilde.

Jeg kjøpte også en strikketøymappe av Tebasile. Synes denne var nydelig, og den fungerte perfekt som vinhøne på treffet.

I tillegg til de jeg har nevnt ovenfor var også TulliBall der med masse nydelig garn samt Hillesvåg.

Tusen takk til Spøt-Oline og Fjompen for nok et fantastisk treff. Nå er det bare å glede seg til neste år.

16 kommentarer:

lise sa...

Flott oppsummering, Wigdis!

Og nå er det bare 51,5 uker til neste gang. ;-)

Anonym sa...

Takk for en flott helg, Wigdis. Masse flott garn du har kjøpt du også, ser jeg :)

Det er utrolig kjekt å høre at du vil komme tilbake ;)

Stor klem fra spøt-oline

Charlotte sa...

Wow! Ser ut som om du har hatt en fantastisk helg! Er veldig misunnelig på alt det garnet du har fått kjøpt deg... :) Gleder meg til å se hva du skal lage av det!

Linda sa...

Heldige de som fekk reisa på strikketreffet. Kunne godt tenk meg å vore der eg og. Men, men slik gjekk det ikkje. Kjekt å sjå at de har hatt det kjekt.

mordorte sa...

Det ser ud til at i har haft en rigtig god weekend, med en masse gode indkøb

Sonja sa...

Takk for en kjempetrivelig strikkehelg. Gleder meg til neste gang vi møtes. :-)

LisaM sa...

Sjekk de damene der a du!!!!;)))
Takk for nok et koselig treff!!!
Gleder meg allerede til neste år!!!:)))
Klem.

Hunnipunni sa...

Det var koselig å treffe deg igjen Wigdis !! Og oppsumeringen din av helgen var som hånd i hanske vil jeg si. Deilig garn har du fått med deg, blir spennende å se hva det blir tryllet om til :)
Jeg håper virkelig det blir et treff neste år også !!!
Klem

Silje sin blogg sa...

Dette hørtes da ut som et perfekt striketreff som jeg gjerne ville deltatt på merker jeg;) finnes det noe oversikt over hvor og når slike treff skal holdes utover?

Ruth sa...

Så morsomt. Masse garn, masse gøyale jenter og flott sted. En slags Valhall for strikkere det der. Nesten så en stakkar blir misunnelig.

Jane sa...

Så flink du har vært til å dokumentere helgen :)
Takker så mye for en super helg, nå gleder jeg meg bare på neste strikketreff vi skal på sammen. Da skal jeg være FRISK i tillegg :D

Gleder meg til å se det vakre du tryller frem av det nye garnet ditt...

Klem

Helle sa...

For en helg du har hatt! Skjønner at det kan gå litt varmt når man er på et sted med så mye inspirasjon og attpåtil sammen med likesinnede...

Da er det fort gjort å gjøre noen impulskjøp, men du får sikkert brukt tweedgarnet til noe, for det var et lekkert garn. BC-garnet har jeg strikket med og det er akkurat så nydelig som det høres ut.

nilda sa...

Estou apaixonada pelo seu blog.
Seus trabalhos me encantam.
Voce é o máximo!
parabens.
Beijoca Nilda
http://meucantin5.blogspot.com.br/

nilda sa...

Eu disse que voce é o máximo!
Parabens!
Foi errado o que escrevi.
desculpa
Nilda
http://meucantin5.blogspot.com.br/

LivM sa...

Det ser ut til at dere har hatt et fantastisk fint treff. Jeg gleder meg til treffet på Skarnes i juni. Garn i mengder har du også fått tak i så her blir det nok mange lekre prosjekter! Lykke til!

Daisy sa...

Så hyggelig det så ut :)