fredag 13. april 2012

Bøllewip 3

For å få litt fortgang i noen av mine prosjekter og kanskje en gang bli ferdig med de, så har jeg meldt meg på alongen Bøllewip 3 inne på Hobbyboden. Her skal vi melde inn 5 prosjekter som skal være ferdig innen 01.07.12 og hvis vi ikke greier det, så er det en straffepott, dvs vi som ikke klarer oppgaven må legge noe fint garn e.l. i en pott som så blir trukket og fordelt blant de som har klart å ferdigstille alle 5 prosjektene sine. De fleste legger en meis eller noe annet spennende garn i potten. Jeg har allerede en meis klar. Jeg var med på Bøllewip 1 og da tapte jeg selvfølgelig en meis.

Dette er de prosjektene jeg har meldt inn og som jeg SKAL bli ferdig med.

 Pusa på tur av Ellinor Flor.
Denne begynte jeg på januar 2009 så nå er det på tide at den blir ferdig. Her er det mønsteret på ermene som tar slik tid, det er forferdelig pjuklete.
Strikkes i tynn alpakka fra DSA.

Denne er det ikke så lenge jeg siden jeg begynte på. Det er etter et mønster av Lene Holme Samsøe og nå har jeg bare ermene og krage igjen å strikke.
Her bruker jeg garnet Semilla Fino fra BC garn og det er første gang jeg prøver det. Det er godt å strikke med.


Jakken Moore. Her er ikke så mye gjort enda. Strikkes i Rowan Felted Tweed


Barnegenser Galway fra en bok av Alice Starmore. Snart ferdig med ryggen, men det verste er at jeg vet ikke om jeg får nok garn. Håper jeg får tak i mer om det skulle knipe.
Denne strikkes i PT Mitu.

Jakke til meg selv, Talamh. Denne har jeg bare så vidt begynt på. Har gjort ferdig bærestykket, for å ha litt enkel strikk videre nedover på strikketreffet i Bergen. Strikkes i Wollmeise.
Da gjenstår det å se om jeg blir ferdig med dette eller om det kommer nye prosjekter som presser seg på og som bare må strikkes.

Ønsker dere alle en flott helg, nå har jeg tenkt å ta en dans med riva ute i hagen. Sola skinner så deilig og frister til litt uteliv.

7 kommentarer:

Bundingen sa...

Det er ikke småtterier du holder på med heller! Fine, men tidkrevende prosjekter. Spesielt den i Tynn Alpakka vil jeg tro. Lykke til og nyt godværet! Her hos meg er det snø både i lufta og på bakken og 3 plussgrader, så etter helgavasken har det blitt lydbok og strikking.

Riktig god helg!

LisaM sa...

Wow!!! Det var litt av noen prosjekter!!!☺
Blir spennende å se hvor langt du kommer!
Jeg heier på deg wigdis☺

Ønsker deg en riktig god helg!

Klem fra meg☺

Ruth sa...

Du må altså skaffe deg flere gamle kjerringer som jobber mens du sover. Sånne med brede baker, store nesegrev og rennende øyne. De du har jobber ikke ord nok. Hellanfred for noen prosjekt du har. Jeg håper virkelig du får tid til å puste innimellom.

Unknown sa...

Wow..Jeg gleder meg til å se de ferdige produktene, for her blir det mye lekkert :-)

Sommertid sa...

jaja, her var det masse kreativitet. Ser ut som du storkoser deg, og det skal man faktisk !

Gleder meg til å se noe av det her ferdig også, spent på Talamh.

Go helg !

Maria sa...

SÅ stilige de kattene var!! Fine de andre prosjektene også, men kattene..

Helle sa...

Ingenting å si på ambisjonsnivået ditt. hadde egentlig kunnet funnet frem straffepotten med en gang.. Spent å se hva du klarer å få ferdig. Må alle ha 5 prosjekter hver?