tirsdag 5. juni 2012

Clockwork

Inspirert av Spøt-Oline, fikk jeg endelig strikket et Clockwork til. Det har jeg ønsket meg lenge, for dette er mitt favorittsjal. Jeg har også denne gang strikket det i Wollmeise og jeg tror det er Twin, men er ikke helt sikker for dette var to restenøster. Garnforbruk ca. 190 gr. på pinne 3,75.


Dette var også et perfekt prosjekt å ta med til strikketreffet i Hell som jeg var på i helga. Det var et veldig trivelig treff og jeg møtte mange nye og hyggelige damer der, så vi koste oss skikkelig. Dessuten var det helt fantastisk god mat på hotellet, tror aldri jeg har fått så god mat på noe hotell før. Dessverre glemte jeg å ta med kamera, så jeg har ingen bilder fra treffet. Får satse på at det blir med neste gang og jeg gleder meg allerede til det.
Jeg lovte å sende et mønster til en av damene som var der, men dessverre har jeg mistet det arket som adressen sto på, så hvis du leser dette så send meg epostadr din så ordner jeg det. Jeg vet du er innom bloggen min :)

4 kommentarer:

Bundingen sa...

Så artig sjal! Dette tror jeg ikke jeg har sett før. Nydelige farger også.

Ha en fin tirsdagskveld!

Sissel`s syglede sa...

Åhhh, jeg kan se for meg en kjølig aften sammen med venner på verandan. Og der kommer du med et lekkert sjal som varmer både skuldre og nakke. HÆRLIG!!!

wims sa...

For et nydelig sjal. Knallfin fargekombo. Syns det ser litt mye plunder ut med dette sjalet, men spørs om jeg ikke må prøve meg likevel :O)

Jane sa...

Der var det ferdig ja!! Lekkert!!
Og du, ang den adressen, så tror jeg den står bakpå mønsteret til sjalet mitt :)
Takk for en kjempetrivelig helg i Hell Wigdis, alltid hyggelig å være på tur med deg :)