søndag 5. august 2012

Mysteriesjalet fullført

Nå er jeg faktisk glad jeg fullførte dette sjalet, var på nippet til å gi opp underveis for jeg trodde aldri det ville bli brukbart. Så viste det seg å bli et flott sjal, Stephen West kan sine sjal gitt. Sjalet ble ganske stort og veldig dekorativt. Skulle bare ønske jeg klarte å få bilder med riktige farger, det er som sagt mye mere dyp sjøgrønn enn lyseblå. Dere får bruke fantasien. Det er strikket på pinne 3 og det gikk med 123 gr av den svarte fargen og 128 gram av Blue Suzanne og garnet er Wollmeise Pure.De to neste bildene er bare for å vise hvor stort det er, det kan faktisk knytes på ryggen, noe jeg aldri kommer til å gjøre da.9 kommentarer:

Vibbedille sa...

Lekkert og utrolig stiiiilig!
Flotte farger du valgte ;))

Ha en herlige søndag ;))

Klem Vibbedille ,))

Helle sa...

Så utrolig morsomt og originalt. Likte veldig godt fargene du hadde valgt. Dette kommer du nok til å like utover høsten.

amylin sa...

Veldig flott og for noen herlige farger du valgte også!

Unknown sa...

For et fint sjal! Det er jammen noe for gikteriske skuldre og nakke. Blir så inspirert......

safransax sa...

Hei;) Sjalet ble jo kjempeflott! jeg holder fremdeles på med clue 2... ble liksom litt distrahert av div andre strikkeprosjekt som dukket opp ;) Men ser jo at jeg må gjøre det ferdig ;););) Du får sikkert masse glede av det nye sjalet ditt ;)

touchofvanilla sa...

Ett ord: Lekkert!! Likte fargevalget veldig godt! Spennende med mysteriestrikk, det har jeg aldri prøvd:)
Ha en fin dag:)

Silje sin blogg sa...

Kjempe lekkert sjal!!

Jane sa...

Du er ferdig ja.... Jeg sliter litt med å fullføre siste cluet jeg, er liksom ikke helt sikker på om dette er ett sjal JEG liker. Men jeg får vel bite tenna sammen og fullføre, kanskje noen andre liker det :) Og moro med mysterie har det i alle fall vært :)
Likte fargene dine, og gleder meg til å se det irl.

Hobbydilla sa...

Fin sjal:) Flotte farger også og så satt det fint rundt halsen:)