mandag 3. desember 2012


Etter alle sokkene jeg har strikket i høst, hadde jeg ikke trodd at jeg skulle strikke flere på denne siden av jul, men slik ble det altså ikke. Fikk så lyst til å strikke et par til av de hjertesokkene til Drops og denne gangen strikket jeg i det garnet mønsteret er beregnet for, nemlig Karisma. Det er vel egentlig ikke et sokkegarn, men det får stå sin prøve. De er strikket på pinne 3 og det gikk med totalt 150 gr. Egentlig skjønner jeg ikke hva slags føtter Drops beregner sine oppskrifter til, for hadde jeg fulgt hele oppskriften hadde de blitt kjempedigre.

I helga har jeg hatt besøk av denne gutten her. Han er en kjempetrivelig kosegutt og vi hadde det så fint sammen. 


Han kom jo ikke alene da, men hadde med seg mamman sin og reservemamman. Jeg har kost meg hele helga med besøk, men det ble ikke så mye strikking. Det ble derimot mye prat og latter og kosing med lillegutt. Et besøk hos MorGrethe på lørdagen og med dertil påfølgende biff hos Irishman, gjorde at lørdagen ble en flott dag. Litt vanskelig med å komme i seng hadde vi visst både fredag og lørdag, det ble pratet til langt på natt, så på søndag kveld sovnet jeg faktisk i strikkestolen min og sov i 2 timer. Herlig.

Takk for et kjempehyggelig besøk jenter.


5 kommentarer:

Lisbeth sa...

De sokkene er så fine! Jeg må høre mer om dine endringer for jeg har så lyst til å strikke dem.

Snorre er verdens herligste hund! Jeg tar meg i å sammenligne andre hunder med han, men det er dårlig gjort fordi ingen kommer opp til hans nivå. Han er nr.1.

Mammaen og reservemammaen er begge herlige mennesker! Jeg er så glad for å høre at dere hadde det fint sammen i helgen.

linda sa...

De sokkene er så fine!!! Bare fortsett med å strikke sokker du, kjenner flere jeg som ønsker seg sokker til jul;):)
Skjønner at du har hatt en fin helg, ja! Hyggelig med besøk:)

Barwitzki sa...

Så deilig sokkene, fantastisk for advent og jul og pen varme.
Advent er god tid for møte med venner og slekt... hyggelige tid med besøk og moro og sludre også. Ha en fin advent videre Wigdis.

Jane sa...

Og de sokkene er MINE!!!! Og de er nydelig varme, og akkurat passe til mine føtter. Jeg har bodd i de siden jeg fikk de, og er umåtelig stolt av å eie så vakre sokker :) Tusen tusen takk Wigdis, både for sokkene og den flotte helgen :) Og ikke minst at dere tok så godt i mot firfotingen. Han har vel sjelden hatt det bedre, med sofaligging og masse kos.
At jeg kunne sove lenge, og bikkja var ferdig lufta når jeg sto opp, var og en real bonus :)

Guri sa...

Kjempefine sokker!!!