fredag 6. desember 2013

Favorittlue i angora ♥

Den vesle frøkna vår har kommet i den alder at ull begynner å klø, så da hun trengte en ny lue tok jeg det mykeste garnet jeg hadde. Det er første gang jeg strikker av det og det er nydelig, Angora Haze fra Rowan. Selv om garnet koster en del, så er det utrolig drøyt. Lua ble strikket dobbel for at den skulle bli varm, jeg strikket to like og heklet de sammen rundt kanten, og allikevel gikk det ikke med mer enn 42 gram. Kattemønsteret er strikket i Angora Fino fra BC garn.Lua er strikket på pinne 3 og her er link til mønsteret. Dette er et veldig godt mønster på en barnelue, det kan virkelig anbefales. Jeg strikket en i fjor også og den sitter veldig godt på hodet. 


5 kommentarer:

linda sa...

Her snakker vi effektivitet...:) Er da ikke mange timene siden jeg ytret ønske om en ny lue til 1. klassingen. Imponert som vanlig:) Den lua der sitter som støpt, og mor slipper å bekymre seg for kalde ører:)

Bundingen sa...

Morsom lue og at den sitter godt på hodet er det beste. Sikkert lurt å strikke den dobbel. Det er 12 minusgrader her i dag og jeg skal på julemarked. Håper det er riktig mange som føler for å kjøpe ull-produkter.

Ha ei strålende helg!

Klem

Barwitzki sa...

Søt og koselig varm, veldig fint mønsteret. Fin du her strikket med deilig garn. Vi har - 2 grad med noe
snø endelig, barna leker med snø og ettermiddagen vi går til julemarket.
Ha det fin Wigdis. Hjertelige hilsen fra Viola.

Siddis back home sa...

Det var en flott lue, må ta en titt på det mønsteret, hadde vært noe for min lille prinsesse! Ha en fantastisk søndag!

Knutine sa...

Luen ser skikkelig god,myk og varm ut. Fasongen kjempebra. Sannelig er du flink i denne førjulstiden:-)