mandag 2. desember 2013

Lue med perler

Inne på Facebook var det ei som hadde løst cluet med hvordan disse rådyre luene som har vært diskutert i det vide og det brede, var strikket. Det er rett og slett brukt Sjømannsbobler fra Drops. Her har jeg brukt BabySilk fra DSA og kontrastfarge Alpakka fra Sandnes. Garnet jeg brukte til kontrast var ikke helt vellykket så neste gang skal jeg bruke et fastere og litt tynnere garn enn hovedgarnet. Tror det vil bli bedre.  Det var veldig moro å strikke denne lua for jeg syns det er artig å perle, jeg har tredd perlene på maska med heklekrok for jeg liker best denne måten å gjøre det på.

Lua ble i største laget for veslejenta vår, men hun ville ikke ta den av seg etter at hun først hadde fått den på, så da var den vel vellykket allikevel :)
Det gikk med ca. 1,5 nøste Babysilk og en lite rest kontrastfarge samt ca. 375 perler.

4 kommentarer:

linda sa...

Knallfin! Frøkna var så fornøyd så:) Denne er jeg sikker på at kommer til å bli velbrukt:)

Lisbeths Verden sa...

Så knallfin den ble, trenger ikke svindyre barneklær :) Det beviser jo denne. Du skulle lagt ut oppskrift !!! Hilsen Beth

Anne sa...

Ikke rat den ikke koma va, den ble så stilig! Har aldri prøvd å bruke perler før..skjønner ikke hvorfor, det er jo ikke så vanskelig ;)

Ha en fin dag videre!

Barwitzki sa...

Veldig fin lua. Deilig for lille prinsesse. Ha det hyggelig med herlig advent Wigdis. Klem fra Viola.