søndag 24. november 2013

Ullbukse

Veslesnuppa vår vokser i en rivende fart og trengte ny ullbukse. Jeg har dessverre kjøpt en del Wollmeise DK, ja jeg sier dessverre, for jeg liker absolutt ikke dette garnet. Tror nok jeg er den eneste som ikke liker å strikke av det, for alle andre skryter det opp i skyene, men det får nå stå sin prøve.

For å få brukt opp litt av det så valgte jeg det garnet til denne buksa. Jeg brukte et Dropsmønster, Cecilie, som utgangspunkt for maskeantall. Det gikk med 300 gr og buksa ble passe tykk og god og veldig myk etter vask. Det skal det ha dette garnet, det blir veldig godt og mykt.


Fargen heter Purple Velvet og se hvor stor forskjell det var på de to nøstene jeg hadde. Det ene beinet ble veldig stripete, egentlig så ble det litt fint.Strikket på pinne 3,5 ovenfra og ned.

9 kommentarer:

Bundingen sa...

Det ble nå ei kjempefin ullbukse, da! Og så fin den er i fasongen!
Godt du fikk så fint resultat når garnet var utfordrende.

Ha en fin søndagskveld!

Klem

Birgitte sa...

Kjempefin ullbukse! Denne blir nok god å ha fremover:) Jeg har ikke prøvd det garnet selv, men ser at det er mange som skryter av det ja. Greit å få andre synspunkt på det også:)

linda sa...

Supert med ny ullbukse i denne kulden.... Knallfin, syns vi:) Ligger klar på ullhylla sammen med sinnasauene. Nå kan vinteren bare komme:)

LisaM sa...

Flott bukse!

Jane sa...

Så utrolig fin den ble Wigdis... Jeg har strikket bukse i ribb til min niese-snuppe, men jeg ser jo at denne kan være like fin å ha under dress, som en i ribb. Dessuten er den fin uten å ha dress utenpå, og den må jo være ti ganger mer morsom å strikke...

Og i DK da... Dån!!

Monstermønster sa...

Veldig fint med den enkle fletta nedover langs beinet. Gjorde seg.

Randi sa...

Dette er den finste ullbuksen jeg noen gang har sett!
Likte bloggen din så godt at jeg har lagt meg til som følger:-)
Ha ei fin uke.

Knutine sa...

Buksen ble kjempefin,og helt sikkert en favoritt:-)
Heldig er den som får en varm bukse.

ha en fin kveld

Berit sa...

Det var en flott ullbukse, kjempefin med flettene i sidene :)