søndag 7. desember 2014

Neida, ikke har jeg sluttet å strikke

og ikke har jeg sluttet å blogge, men etter at jeg fikk hund har det blitt minimalt med strikketid. Det gjør ikke saken noe bedre at alt jeg har startet opp i høst har mønsterstrikk :) Dere kan jo få en liten sniktitt på det jeg holder på med og som jeg må lure meg til å strikke litt på når valpen sover. Han er helt tullete etter garn.
Jeg holder på med denne jakka og har kommet opp til ermene, men så var det det med å strikke ermer da. Her strikker jeg i originalgarnet Felted Tweed, så det blir en veldig dyr jakka. Er utrolig glad i det garnet, bare synd det er så dyrt.

Jeg meldte meg også på et par mysteriestrikk som går på Facebook. Det ene er det Marit Sættem i Strikk Innom som holder, og det andre er Bittami's. Her får jeg brukt opp masse smånøster, særlig på det til Marit Sættem. Her har jeg tatt hull på krukkene mine med små meisenøster som jeg har gjemt på, det er vel bedre å bruke de enn å ha de til pynt.

Der ser dere hvordan nøstene mine blir når Pepsi har fått tak i de :)

På Bittami skjerfet har jeg også kun brukt rester, men litt større rester eller skal vi si garn jeg ikke har funnet noe anvendelse for tidligere. Her har jeg stort sett brukt silkealpakka og litt tynn alpakka. Litt meis har jeg forresten i dette også.


Så som dere ser, litt har jeg da fått strikket selv om ikke noe er ferdig. I tillegg har vi nå begynt på oppussing av stua og det må jo også bli ferdig før jul, så jeg har litt for lite timer i døgnet akkurat nå.

HA EN FLOTT ADVENTSTID ALLE SOM TITTER INNOM.

5 kommentarer:

Birgitte sa...

Mye fin mønsterstrikk! Kan tenke meg at valpen koser seg godt med garnnøstene ja :)

LisaM sa...

Wow Wigdis! Her var det mye flott mønsterstrikk, og for noen nydelige farger sammen!:) Spennende med oppussing også!:) Ha en finfin uke!:)

Barwitzki sa...

Hei Wigdis, så veldig hyggelig,
en deilig jakke strikker du.
Feldet Tweet er så fint garn.
Med herlig mønster og farger du arbeide. Jakken blir veldig vakker.
Ha masse glede med sjalstrikke også.
Kos deg med søt Pepsi.
Klem fra Viola

Inger sa...

Her var det masse flott strikk i flotte farger!

Og den hunden din er jo bare så nydelig! Skjønner at du bruker masse tid på den sjarmøren :)

Soline sa...

Så flott både jakken og skjerfet blir!

Ha en fin uke!