mandag 26. oktober 2009

Fana-dress

Nå har jeg bare ett erme igjen på Fana-dressen og merker nå at monteringsvegringen glefser etter meg. Har lyst til å legge bort alt sammen og starte på noe annet. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være slik, for jeg har da montert masse strikketøy, klippet opp og sydd i. Men slik er det bare. Like skummelt hver gang. Denne dressen må jeg bare bli ferdig meg, for det er ei lita tulle som venter på den.

fana 001


14 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Den blir kjempe fin.Nydelig med Rødt og hvit.Den må du gjøre ferdig.Enig er ikke noe kjekt å montere gensrer.Har en del ganger blitt spurt om å gjøre det til andre.Synes ikke det er det kjekkeste jeg gjør.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil..

Karius sa...

Kjæmpefin Fanadress i flotte farga!
Har samme monteringsvegringa vi toa`n
skjønne æ, men plutseli e d gjort vettu:-)
Ha goe fine daga!

Hunnipunni sa...

Så fin den blir !!! Klart du må gjøre den ferdig . Men ja, montering kan være litt vemmelig. Men jeg er overbevist om at du snart er ferdig med den :) Og tenk så glad mottakeren blir da !!!
Ha en flot uke !!!

Strikkebesta sa...

Dressen blir kjempefin så den må du berre gjere ferdig! Eg forstår kva du meiner med monteringsvegring, eg løyser dette problemet med å strikke raglanfelling eller rundfelling på det meste, uansett kva oppskrifte vli ha meg til å gjere:)

Sissel`s syglede sa...

Denne var jo lekker da, også så flotte farger. Lykke til med monteringa. Er glad det ikke er meg som skal i gang med det, for da hadde vi endt opp med noe helt annet...Gleder meg til å se det ferdige resultatet..

Klemz Sissel

linda sa...

Den blir kjempe fiiin! Flotte farger! Gleder meg ti å se den på,- og med ditt tempo er det vel ikke lenge til, tenker jeg;)

Hanne sa...

Du og du, for en nydelig dress! Det med monteringsvegring vet jeg alt om. Jeg samler fortsatt mot til å montere et 20 år gammelt prosjekt!

Anonym sa...

Hei igjen.Jeg har noe til deg inn på Bloggen min.Ha en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil

Hannes hage sa...

Å, så fin den blir. Jeg skjønner godt monteringsvegringen, og om det også innebærer klipping, ja grøss og gru,det er litt skummelt. Skal bli kjekt å se den ferdig. Jet heier på deg.

Tani sa...

Å,så fin den dressen blir, skikkelig rene, fine farger...Kjenner meg så igjen på den monteringsvegringen..Stå på!!!Ha en flott uke videre!

FlittigeLise sa...

Den kommer til å bli kjempefin ! Fine farger du har valgt.

Hunnipunni sa...

Hei igjen :)
Ville bare si at jeg har fått mitt garn fra Wollemeise i dag !! Så håper du har fått ditt også :)
God helg !!!

Rapunsel sa...

Heldig er den frøkna som får denne!! Blir kjempegod å leke i;)
Fine farger til de små. Ha en fortsatt god søndag.

Jane Birke Nielsen sa...

Så utrolig flot den er.
Uha ja det er skummelt at klippe i strik, men når først man er gået i gang med det, så er det egentlig ikke så slemt.