søndag 11. oktober 2009

Fanadress - Plaggpaaplagg

I går måtte jeg en tur i garnbutikken for min søster, men det skulle jeg aldri ha gjort. Resultatet ble at jeg ikke bare kjøpte garn for henne, men kom også hjem med en stor pose til meg selv. Akkurat som om jeg ikke har nok prosjekter på gang nå. Men det er jo bare så mye utrolig fint.

Denne gang ble det mønster og garn til en Fanadress, Syntes den var helt skjønn og mitt yngste barnebarn trenger jo en dress til vinteren.

Det er ikke lenge siden håndarbeidskurven min var nesten tom, kun ett plagg, men nå renner den over. Nå er det absolutt kjøpestopp til jeg har fått ferdig noe av det jeg holder på med.

fanadress 007

Ha en fin søndag. Her sludder det så nå skal jeg fyre opp i peisen og koke meg en kopp te. Sjokoladekake har jeg også-

15 kommentarer:

Hønehuset sa...

Så gøy med masse nye prosjekter! Fanadressen er jo bare såå fin! Og i rødt og hvitt er den enda finere.

Fjellrosa sa...

kjempeflotte farger!! gleder meg og se den ferdig!!!

linda sa...

Så fint at du er i gang med dressen allerede. Gleder meg til å se hvordan det blir.... Jammen bra bestemor stiller opp på strikkefronten, da mamman´s dressprosjekt ikke ble brukbart. Thi, hi... Ha en koselig strikkesøndag i ruskeværet.

Anonym sa...

Hei.Så flink du er.Så fin dressen ser ut til å bli.Skal bli kjekt å se den ferdig.Fint med rødt og hvitt.Ja enig det er litt lett for å kjøpe for mye garn å ha liggene Så du er ikke alene om det...Ha en riktig fin Søndagskveld.Kos deg med Te og sjokkoladekake.Klem fra Bodil...

Bente sa...

Å, så heldig hun er som får en fanadress! Gleder meg til å se den når den blir ferdig.

amylin sa...

Den blir fin, og klart man må ha mange prosjekter på gang på samme tid. Jeg klarer ikke å ha bare et prosjekt av gangen.

Nena sa...

Så flott fanadress! Kjempeherlige farger du har valgt, gleder meg til å se den ferdig!
Ønsker deg en fin søndagskveld =)

Strikkebesta sa...

Du er utruleg produktiv, lurer på kor mange gongar eg har skrive akkurat det til deg, men kan ikkje noko for at berre er heilt imponert over effektiviteten din med strikkepinnane! Ha ei fin veke, håper sluddbygene er forbigåande...

mayeliz sa...

:-) Er litt slik hos meg også for tiden... Masse og stort,hehe
Skal bli gøy å se dressen ferdig, har lurt litt på fanagenser til prinsessa hos oss også..
Ha en fin søndagskveld

Karius sa...

Heldi den pia som har ei bæstemor som lage så my fint!Fanamønstre e fint i rødt å hvitt ja.
Fortsatt god søndagskveld:-)

Tani sa...

Tji-hi..Kjenner meg så igjen, jeg kan heller aldri gå inn i en garnbutikk også komme tomhent ut ijen...Det ser ut til å bli en rå-lekker dress!!Fana-mønsteret er jo så fint og tidløst..Gleder meg til å se den ferdig!!Heldige dine barnebarn er!!Ha en flott uke videre!Klem

Hunnipunni sa...

Fanadressen blir flott !! Kjenner meg veldig igjen med dette med å kjøpe og begynne på flere ting... Men du er jo kjempeflink til å få alt ferdig også da. Jeg er litt mer vinglete der ;) Barnebarnet blir nok veldig glad for at du tar deg tiden til å strikke denne også :)
Ha en strålende høstuke !!!

Hannes hage sa...

Å, så skjønn den fanadressen er. Skjønner godt at du ble fristet til å handle garn for å lage denne.

Annelive sa...

Flott dress og veldig heldig barnebarn!

Hege sa...

Takk for koselig kommentar hos meg, du har en veldig koselig blogg og du verden så produktiv du er! Fanadressen ser kjempefin ut og så må jeg si at den septemberjakken din - - ja den var utrolig nydelig!
Ha en fin søndag du også!