mandag 2. november 2009

Mine meiser

Endelig er også jeg eier av det berømmelige Wollmeisegarnet. Det er noen fantastiske klare farger, men veldig tynt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal strikke av det ennå. Foreløpig får jeg vel bare se og kose med mine meisebarn.

Det er utrolig spennende når det er oppdateringer på garnet. Det gjelder å være kjapp som lynet for alt er borte på et øyeblikk. Skal si adrenalinet stiger. Denne gangen fikk jeg en Kunterbunt og jeg visste ikke hva som var i den. Jeg går også å venter på garn fra et annet nettfirma med samme system. Alt gikk så fort og jeg har ikke peiling på hva jeg har kjøpt. Det må vel komme snart det også.

wollmeise 005

ABC Startsiden

6 kommentarer:

Fjellrosa sa...

utrolig flotte farger ja!!!! ha en flott uke! klem fra meg

Unknown sa...

Flotte farger :) Det grønne og blå kan godt få ett nytt hjem hos meg... ;)

Anonym sa...

Hei.Så nydelig garn.Holder akurat på å bestill meg det garnet jeg også fra Tyskland.Men så er jeg ikke noe flink i Engelsk.Så Aina skal hjelpe meg å bestille Men har jo aldrig tid disse ungdommene.Så mor får jo bare gå å mase om hjelp...Ha en riktig fin Mandag Klem fra Bodil..

Hunnipunni sa...

Så flotte !!! Spesielt den i midten var jo bare råååå *sikle*
Jeg vet heller ikke hva jeg skal bruke mine meiser til, enn så lenge så må jeg stadig bort å beundre og ta litt på de. Og jeg fikk smelt inn en bestilling i siste liten i går, og fikk fatt i to grab bager med 2 i hver. Så det blir spennende å se hva det er for noe farger ....Tror jeg er helt solgt jeg, og enda så har jeg ikke strikket med herligheten en gang !! *De gale har det godt *
Ha en flott uke og kos deg med meisebarna dine !!! ;)

Karius sa...

Nydlie hæspa i flotte farga!
Har kjøpt fire æ å, den ene i
samme grønnfarge som du har, den
har æ gitt bort t ei hærli dame.
De tre andre har æ t pynt i et
trau på spiseborde:-) Ka d ska
bli av dæm gjenstår å sje, nå
fint ja!:-)

Ha goe fine daga!

Bente sa...

Så spennende! Kjempefine farger. Du får pønske ut noe fint å strikke av dette.