mandag 16. november 2009

God morgen

Hei, kom inn, kom inn. Nei så koselig det var å få besøk nå på fridagen min. Jeg sitter her alene og er så pratesyk. Har du lyst på en kopp te, jeg har akkurat lagd ei kanne.

Nå hvordan står det til meg deg og dine da? Har dere holdt dere friske ? Jasså, sier du det. Jeg var og fikk vaksine i forrige uke og hadde vond arm i flere dager etterpå men nå er den i orden igjen og jeg kan strikke for full fart.

Har du begynt på noen julegaver, du da? Det er vel tiden for det nå. Jeg har så smått begynt å legge noen planer jeg også. Det var visst mange som ønsket seg sokker. bl.a. så vi får se hva det blir til. Er ikke noen sokkestrikker jeg da, ser du. Hvordan er det med deg, er du sokkestrikker ? Skulle ønske jeg også likte det.

Hva, må du stikke avgårde igjen. Ja, ja, tiden går og jeg får vel se å komme meg til byen. Må en tur til optikeren, for nå ser jeg dobbelt. Sitter å strikker og ser fire hender. Det er litt merkelig, men det hadde vært greit nok hvis de bare hadde strikket hvert sitt strikketøy.

Men før du går så må du da ta en titt på sjalet jeg holder på med. Det er mitt første sjal og jeg strikker i garn fra Sanguine Gryphon. Et nydelig merinogarn.

sjal 002

Fint, ikke sant.

Du får ha takk for besøket da, det var veldig koselig at du stakk innom en tur. Så får du kose deg resten av dagen også.

7 kommentarer:

Tani sa...

Hei,du!Takk for "te-koppen",håper du og dine holder dere friske.Nydelig sjal du lager,herlige farger!Kos deg videre med pinnene,og ha en strålende uke.Klem

karna sa...

Så mye koselig du har i bloggen din, takk for teen. Her blir det nok noe Bella Mittens som julegaver. Ha en fortsatt fin dag.

Karius sa...

God formiddag! Takk for teen å æ si bare nydli d sjale ditt ja:-)
Ja, all snakke om julegava å sokka,
æ e heller itj nå sokkestrikker.
Her går d i grytkluta m fire tråa
Muskat, blande friske farga åsså
kopptua som står i stil da, litt
farge i hverdagen...:-)Har julegave
t dattra på pinnan, en flott jakke
som strikkes i dobbel eskimo på pinne
20, har komme halveis,bli bærre lækker den ja:-))
Kos dæ å ha goe fine daga:-)

Rapunsel sa...

Så trivelig det var å titte innom her i dag da;)
Dette blir et nydelig sjal. Og kjolen du nettopp strikka ble kjempefin!
Her i huset strikkes det blå-nisseluer til den stor gullmedaljen så de fleste julegavene blir nok kjøpt i år også. Ha en fin uke.

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for en koselig kommentar i bloggen min.Kjekt att noen bryr seg.Har ikke sakt nei til en kopp te.Kjenner meg igjen det med å se når jeg hålder på med håndarbid.Har briller til 10 kr så skulle appsolutt vært til opptikker.Men har ikke så lyst til å innrømme att årene siger på.Virkelig nydelig sjal.Skal bli kjekt å se når du er ferdig.Kos deg masse på fri dagen din.Masse klemmer fra Bodil..

Hunnipunni sa...

Så godt at armen er god igjen :) Det er ikke helt strikkevennlig med sånn vaksine, men heldigvis er det forbigående.
Du er ingen sokkestrikker du heller nei ? Da er vi to. Det er et onde jeg gjør når jeg MÅ. Så her blir det garantert ingen sokkerpar strikket til Jul. Men er i full gang med diverse gaver.
Sjalet du strikker nå var det utrolig flotte farger på !!! Har liggende et hespe med noe garn derfra jeg også. Men kanskje ikke det er nok til et helt sjal....hm.
Der fikk jeg noe å tenke på :)
Håper fridagen din var fin !!
Ha en fin uke videre !!

Rigmor sa...

Sjalet ditt blir vakkert ! Ser du har
sikra deg Wollmeise du også, herlig garn !!! Ha en fin dag.