onsdag 25. november 2009

Fana-dress / Plaggpaaplagg nr. 6

Nå føler jeg at en bør er løftet av skuldrene mine. Fana-dressen er ferdig.

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gruer meg slik til monteringa, for det er jo ikke så vanskelig, men det er det verste jeg gjør.

Resultatet ble iallfall bra. Mønsteret er fra Sandnes hefte 0913 Til fjells. Dressen er strikket i str, 2 år, men jeg har forlenget den en del både på ben og høyde ellers. Strikket i Sandnes Mini alpakka på pinne nr, 3. Den veier 400 gr men da er også knappene med. Hadde noen fine gamle tinnknapper som jeg har brukt.

fana2 002 fana 003

11 kommentarer:

Strikkebesta sa...

Det er godt at du ikkje la bort denne fine dressen, den fortener ei betre skjebne enn å bli liggande innerst i eit skap! Heldig er ho som får han, deilig mjuk som han må vere når han er strikka i alpakkagarn!

Anonym sa...

Hei.Kjempe fin ble den.Er så fint med Fana mønster.Nydelig med hvit og rødt...Jeg synes ikke det er morsomt å montere strikketøy.Men av å til må man bare.Hvis man har strikket kofte og gensrer..Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil...

Hunnipunni sa...

Den ble kjempefin !! Jeg er heller ikke glad i monteringsdelen, men vet at det lønner seg å holde ut og få det ferdig :) Du er kjempeflink !!
Håper du får en fin torsdag !
Klem

Frk. Chilli sa...

Åååå den er bare så fantastisk fin:) Heldige mamman til mottakeren som kan kle barnet sitt opp i en sånn en!!! Ønsker deg en fin uke videre:)

Hannes hage sa...

Å, den er så skjønn! Artig å se den i rødt. Tenker gullungen blir nydelig i den.

Unknown sa...

Flott dress :) Gir meg ett lite puff til å bli ferdig med fanagenseren eg holder på med. Ligger forresten en award i bloggen min til deg :)

Bente sa...

Den ble kjempefin, Wigdis! Gratulerer med ferdigmontert dress!

Mayeliz sa...

Så flott den ble :-)
Skikkelig søt til et lite barn med slike.. Må visst kikke litt i mine hefter til barn jeg også ;-)
ha en flott kveld

Marianne sa...

Så flott dress!
Den kommer nok til nytte, husker hvor kjekt det var med en slik dress.
Dumpet borti bloggen din via "neste blogg" knappen øverst på min egen blogg.
Så hei på deg!

Fjellrosa sa...

KJempeflott den dressen ble lekker farge!! Ønsker deg en flotters adventssøndag, klemmmmmm

Strikkebesta sa...

Hei, måtte berre ein tur innom og sjå om besøksteljaren din fungerer. Ja, for du har teljar? Min forsvann ein gong i forrige veke, eg har prøvt å få han på plass,men han er og blir borte.