søndag 21. mars 2010

Sokker

Det er nesten flaut, men dette er det jeg har fått ferdig i mars. Et par små barnesokker strikket i Viking Frøya. Skylden får at jeg ikke har fått ferdig noe, må nesten Iris ta. Hun startet opp en along på Hobbyboden hvor det var lov til å starte på nye ting en hel uke, og deretter fulgte jammen en uke til. Jeg klarte å stå imot nesten hele første uka, men så sprakk jeg. Ikke bare sprakk jeg, det ble en megasprekk, men så har jeg mange spennende ting på pinnene nå da.

 Ha en fin søndag.

It's almost embarrassing, but this is what I have done in March. Socks for my grandchild, size 2 year. They are knitted in Viking Freya. The reason why I haven’t finished anything else, is due to the fact that  Iris started an along on Hobbyboden  allowing us only to start new prosject for a couple of weeks. This was perfect for me since I love starting new things

7 kommentarer:

Dorthe sa...

Det er da fine sokker:) Spiller jo ingen rolle hvor mye man får ferdig.. det kommer etterhvert. Takker for koselig kommentar på bloggen min:) Ha en kjempefin søndag:)

Mayeliz sa...

hehe.. men fine sokker ble det da :-)
Skal bli gøy å se hva som etterhvert blir ferdig her nå da, hihi

Wenche/chawo sa...

Sokkene ble flotte de.Blir artig å se alle tingene du har startet på ferdig også.

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine sokker.Nydelig farger.Du lurte på om Kattepusene var Vinsjulere.Nei.Skulle være en brusflaske og streng oppåver.Så det er bare Kattepuser til pynt.Ha en riktig fin Søndagskveld.Klem fra Bodil..

Karius sa...

Så fine sokka i hærlie farga! sjer godt ut d Viking Frøya garnè. Har strikka hals og pulsvarmera med dobbel Kid Silk æ, et godt garn d å. Bli arti å sje all prosjekta`n din:-)

Tani sa...

Sokkene ble kjempefine,herlig fargekombinasjon...Noen ganger er det så gøy å starte på mange nye ting,men hos meg resulterer det ofte i Ufoer...Gleder meg til å se alle de ferdige prosjektene dine...
Ha en strålende uke videre!

linda sa...

Sokkene ble kjempe fine de, og sitter som et skudd. De sitter på beina i skrivende stund;)
Gleder meg til å se alle prosjektene du har på pinnene! Kos deg på fridagen din!